Dying Light 2:n kehityksen kerrotaan kärsivän kehittäjä Techlandin mittavista sisäisistä ongelmista / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light 2:n kehityksen kerrotaan kärsivän kehittäjä Techlandin mittavista sisäisistä ongelmista

24.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Techland, Dying Light 2, ongelma

Dying Light 2:n kehitystyö on edelleen hankaluuksissa, tuore artikkeli kertoo.

Puolalaisen Techlandin kerrottiin jo viime vuonna kärsivän isoista ongelmista Dying Light 2:n kehityksen parissa. Tuolloin studion sisäiset lähteet kertoivat pelin kehityksen olevan sekaisin epäpätevän johdon vuoksi. Sama sävel jatkuu myös Thegamer-julkaisun uudessa artikkelissa. Studion nykyisiä ja entisiä työntekijöitä haastatellut julkaisu kertoo studion olevan täydessä kaaoksessa ennen kaikkea johtamisongelmien vuoksi. Artikkelissa haastateltujen kehittäjien mukaan kehitysprosessi muuttaa suuntaa jatkuvasti, jonka lisäksi studion toimitusjohtaja, puolalaismiljardööri Paweł Marchewka puuttuu kehityksessä pieniinkin asioihin, mikä aiheuttaa viivästyksiä projektin etenemiseen.

– Techlandissa on sisäinen vitsi, jonka mukaan mitään ei ole ikinä hyväksytty, mukaan luettuna pelin nimi. Sinua voidaan käskeä tekemään uudestaan asia, joka oli hyväksytty jo kuukausi sitten, koska toimitusjohtaja muutti mielensä nähtyään jotain Internetissä, yksi haastateltu kehittäjä kommentoi.

Artikkelin mukaan Marchewkan ohella haasteita kehitykseen luo myös studion luova johtaja Adrian "Pyza" Ciszewski, joka saattaa pyörtää toimitusjohtajan aiempia puheita kesken kehityksen. Kehittäjien mukaan Pyzan iteratiiviseksi kuvailema prosessi ajautuu käytännössä kaaokseen. Esimerkiksi Dying Light 2:n tarinan kerrotaan muuttuneen säännöllisesti kehitystyön aikana.

– On 100-prosenttisesti totta, ettei mitään ole hakattu kiveen Techlandissa. Dying Light 2:n tarina kirjoitettiin uusiksi kuusi kertaa. Se olisi voinut toimia Dying Lightissa, koska se oli pienempi projekti. Se tekee kuitenkin Dying Light 2:n tuotannon etenemisestä täysin mahdotonta projektin koon vuoksi.

Dying Light 2:lla ei tällä hetkellä ole julkaisupäivää.

Lähde: Thegamer.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Fallout 76, Anthem, Marvel Avengers, Cyberpunk, Bloodlines 2 ja nyt tämä, kovalla prosentilla tuntuu menevän isoja projekteja metsään. Saadaankohan mistään Techlandin pelistä jatko-osaa valmiiksi?

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Odottelen millon tulee ilmoitus siitä että tämäkin projekti on peruttu tms.... On ollut se fiilis, että yritetään vähän liian korkealle kurkottaa, jos peli ei ollut sillon muka "tarpeeksi hyvä" kun näyttivät pelikuvaa yms. kun muistaakseni se sen jälkeen pistettiin täysin uusiksi ja julkaisupäiväksi tuli TBA(?)
Ja Techlandin tyyliin ei tunnu kuuluvan tehdä valmiiksi peliä jonka nimessä on numero 2 perässä.

Nostoja