Dying Light on Dead Island -tekijöiden seuraavan sukupolven zombipeli / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light on Dead Island -tekijöiden seuraavan sukupolven zombipeli

24.05.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6

Dead Islandista tuttu Techland työstää täysin uutta zombipeliä. Dying Light -nimisen pelin julkaisusta vastaa tällä kertaa Warner Bros, ja se nähdään pc:n, PlayStation 3:n ja Xbox 360:n lisäksi tulevilla PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleilla.

Dying Light on avoimeen maailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan selviytymiskauhu, jossa kuvailujen mukaan vuorokaudenvaihtelulla on suuri rooli pelimekaniikassa. Mukaan mahtuu myös Mirror's Edge -henkiseltä kuulostava vapaajuoksumekaniikka, joka sujuvoittaa pelimaailman tutkimista.

Virallinen tiedote kertoo Dying Lightin sijoittuvan laajaan ja zombiviruksen turmelemaan urbaaniin peliympäristöön. Päiväsaikaan pelaajien on kerättävä varusteita ja rakentaa niistä aseita puolustautuakseen taudinkantajilta, jotka muovautuvat yöllä entistä aggressiivisemiksi ja vaarallisemmiksi.

- Uuden sukupolven teknologian ansiosta olemme voineet luoda täysin dynaamisen avoimen pelimaailman, jossa on pelin luonteen täysin muuttava päiväsykli, hehkuttaa Tehclandin toimitusjohtaja Pawel Marchewka tiedotteessa.

Dying Light julkaistaan kaikille edellämainituille alustoille vuoden 2014 aikana. Pelistä julkaistut seitsemän ruutukaappausta voi katsastaa oheisesta kuvagalleriasta.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Tuo parkour/vapaajuoksentelu kiinnostaa kyllä, sellaista saisi olla enemmänkin, varsinkin avoimen maailman peleissä. Zombit on ihan kivoja, mutta ehkä *pikkasen* alkaa jo ne väsyttää. No, katsellaan mitä tulee, toivottavasti ei mikään Brink 2.0 zombien kera.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Jes helvatin hyvä juttu. Pelkäsin että Techland pitäisi pitkän tauon dead islandin jälkeen zombie peleistä, koska ne sitä jotain keskiajan helvetti skyrim rpgtäkin tekee. Zombeja ei koskaan voi olla liikaa ja hyvältä näyttää jajajaja yms.

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Riptideä en ole vielä ehtinyt kummemmin pelaamaan mutta ensimmäinen Dead Island oli mielestäni todella mukavaa mättöä. Ja jos tämä tulee vielä next-genille niin luulen että saadaan hieno peli aikaiseksi! Laitettu todellakin muistiin tämä projekti.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Näyttää aivan "Dead Island III:lta". :)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Lordo

Näyttää aivan "Dead Island III:lta".

Paitsi että kakkosen pitäisi tulla ennen kolmosta.

Käyttäjän lindario kuva
lindario
Lainaus

- Uuden sukupolven teknologian ansiosta olemme voineet luoda täysin dynaamisen avoimen pelimaailman, jossa on pelin luonteen täysin muuttava päiväsykli

Hohhoijaa... En yhtään epäile itse pelin laadukkuutta, mutta jotenkin tuon saman paskan kuuleminen joka open world pelin yhteydessä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan verisuonissa.