Dead Islandista tuttu Techland työstää täysin uutta zombipeliä. Dying Light -nimisen pelin julkaisusta vastaa tällä kertaa Warner Bros, ja se nähdään pc:n, PlayStation 3:n ja Xbox 360:n lisäksi tulevilla PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleilla.

Dying Light on avoimeen maailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan selviytymiskauhu, jossa kuvailujen mukaan vuorokaudenvaihtelulla on suuri rooli pelimekaniikassa. Mukaan mahtuu myös Mirror’s Edge -henkiseltä kuulostava vapaajuoksumekaniikka, joka sujuvoittaa pelimaailman tutkimista.

Virallinen tiedote kertoo Dying Lightin sijoittuvan laajaan ja zombiviruksen turmelemaan urbaaniin peliympäristöön. Päiväsaikaan pelaajien on kerättävä varusteita ja rakentaa niistä aseita puolustautuakseen taudinkantajilta, jotka muovautuvat yöllä entistä aggressiivisemiksi ja vaarallisemmiksi.

– Uuden sukupolven teknologian ansiosta olemme voineet luoda täysin dynaamisen avoimen pelimaailman, jossa on pelin luonteen täysin muuttava päiväsykli, hehkuttaa Tehclandin toimitusjohtaja Pawel Marchewka tiedotteessa.

Dying Light julkaistaan kaikille edellämainituille alustoille vuoden 2014 aikana. Pelistä julkaistut seitsemän ruutukaappausta voi katsastaa oheisesta kuvagalleriasta.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa