Dying Light saa kehittäjien tukemat modaustyökalut / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light saa kehittäjien tukemat modaustyökalut

7.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5

Zombiselviytymispeli Dying Light saa viralliset, kehittäjä Techlandin tukemat modaustyökalut.

Pelin muokkauksen ilmeisesti vahingossa estänyt päivitys aiheutti viime viikolla epäsopua, ja puolalainen Techland yrittää nyt oikoa aktiivisen modausyhteisön kärsimää vääryyttä. Kehittäjä pahoitteli väärinkäsitystä aiemmin vuolaasti, ja Dying Lightin yhteisövastaava Michał Napora on nyt kertonut pelin keskustelufoorumilla virallisten muokkaustyökalujen olevan työn alla.

Naporan mukaan pelin kehittäjät ovat äimistyneet jo julkaistujen modien laadusta, ja aiheeseen liittyvässä lehdistötiedotteessa modipositiivisuudestaan tunnettu Techland kertoi aikovansa tukea Dying Lightin muokkausta tästä lähin aktiivisesti. Kehittäjän foorumille on luotu työkaluja varten oma osio, jonne pelaajat voivat lähettää ehdotuksia ja ideoita modeihin liittyen.

Varsinaista julkaisuaikataulua projektille ei ole annettu, mutta Naporan mukaan työkalut ovat olleet suunnitteilla jo pidemmän aikaa. 

Dying Lightilla pyyhkii hyvin fyysisen version myöhästymisestä huolimatta: zombeja mäiski yli 1,2 miljoonaa pelaajaa pelkästään pelin ensimmäisen viikon aikana. Kauppojen hyllyille epäkuolleet laahustavat 27. päivä tätä kuuta.

Lähde: Techland Forums, Gamasutra, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Hyvä juttu ! Tiedossa siis lisää uudelleen peluu arvoa Skyrimin tapaan, tuskin maltan odottaa mitä kaikkea sitä pääsee lisäilemään itse peliin.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Heleevetin hyvä teko. Nyt se on ainakin lyöty lukkoon että PC version aion hankkia.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Portable

Heleevetin hyvä teko. Nyt se on ainakin lyöty lukkoon että PC version aion hankkia.

Itekki ostaisin PC:lle jos toimisi.. tulee koko ajan fps droppeja... onneks sai kaverilta lainaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Näköjään se, että poistivat modau mahdollisuuden oli siis oikeasti vahinko.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tästä oli muistaakseni jotain muutakin negatiivista juttua ilmassa mutta itseä tämä alkoi kiinnostamaan ihan vastikään sen coop-trailerin jälkeen. Jos jo keskivertopeli Dead Island oli niin mukavaa kavereiden kanssa niin tämä on vähintään sitä samaa ja uskon että vielä vähän parempaakin. Saa toisaalta nähdä tuleeko sitä ensin ostettua Riptide, erityisesti kun ei olla vielä peliporukan kanssa siirrytty uuteen sukupolveen.

Nostoja