Dying Lightista kenties vielä yli 50 tunnin zombiseikkailu – näin hallitset kuolemaa / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Lightista kenties vielä yli 50 tunnin zombiseikkailu – näin hallitset kuolemaa

4.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Puolanmaalta tutun Techlandin uuden sukupolven zombipeli Dying Light voipi tarjota pelattavaa aina yli 50 pelitunnin edestä. Kehittäjät ovat luvanneet asiaa julkaistuaan tällä viikolla uuden trailerin, joka esittelee Dying Lightin ylimääräistä elävien kuolleiden ohjaamista mahdollistavaa Be a Zombie -pelitilaa.

– Peli on äärimmäisen valtava jo sellaisenaan, mutta tarjotaksemme äärimmäisen zombiselviytymiskokemuksen lisäsimme mukaan ylimääräisen yllätyksellisyyselementin yöaikaan sijoittuviin peliosuuksiin, Dying Light -tuottaja Tymon Smektala kertoo.

Zombeilla pelaaminen tulee Dying Lightissa esiin eräänlaisen moninpelikokemuksen muodossa. Lähtemällä ohjaamaan mätänevää luonnonoikkua voivat pelaajat valloittaa netin välityksellä muiden oikeiden pelaajien pelejä ja yrittää tappaa nämä sitten erinäisin erikoisvoimin. 

Pelitilassa on tosin koira haudattuna: zombina pääsee pelaamaan vain, jos Dying Lightin on sattunut ennakkotilaamaan. Muissa tapauksissa pelaajat voivat näillä näkymin toimia vain zombipelaajien kohteina, mikäli he sattuvat pelaamaan netin ollessa päällä. Varmaa ei tosin ole päteekö tämä vain pelin yhteistyötilaan vai myös perinteiseen yksinpeliin.

Oletettavasti pelitila tulee vielä myyntiin vähintään erillisenä maksullisena lisäsisältönä jossakin vaiheessa.

Dying Light julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle Euroopassa tammikuun 30. päivä.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Kait sen saa pois päältä? koska haluan nauttia pelsitä kaverin kanssa enkä halua ketä sinne pilamaan peli iloa..

Käyttäjän mxmassef kuva
mxmassef
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Kait sen saa pois päältä? koska haluan nauttia pelsitä kaverin kanssa enkä halua ketä sinne pilamaan peli iloa..

Eikö se pikemminkin lisää iloa ja tuo mukavaa vaihtelua peliin kun joku oikeasti älykäs vihollinen yrittää tappaa pelaajan.
Ja mtä näitä dead islandeja on nyt pelannu niin sais tuoda lisää vaikeuttakin peliin ja tämän be the zombie moden avulla se voi onnistua kekseliäästi, eikä vain lisäämällä vihollisten hp:ta. ( vaikka nimi ei ole dead island niin peli on kuitenkin jatko osan näköinen. parkourilla höystettynä.)

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4
Lainaus käyttäjältä mxmassef

Eikö se pikemminkin lisää iloa ja tuo mukavaa vaihtelua peliin kun joku oikeasti älykäs vihollinen yrittää tappaa pelaajan

Kuinka älykäs on zombi? No ei kovinkaan, vaan vaiston varassa ympäriinsä horjuva raato...

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pitää siis ennakkotilata, jos sattuu rahaa olemaan pelin tulon lähiaikoina...

Käyttäjän mxmassef kuva
mxmassef
Lainaus käyttäjältä Pauli4x4

[quote='käyttäjältä mxmassef']Eikö se pikemminkin lisää iloa ja tuo mukavaa vaihtelua peliin kun joku oikeasti älykäs vihollinen yrittää tappaa pelaajan[/quote]
Kuinka älykäs on zombi? No ei kovinkaan, vaan vaiston varassa ympäriinsä horjuva raato...

LOL! Jos realistisuutta kaipaa niin pelit joissa on zombeja eivät ehkä ole se paras vaihtoehto ;) .

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Resident Evil 6:ssa tätä jo yritettiin. Koko kokemuksen pilasi mielestäni se, ettei voinut joinia kaverin pelisessioon, vaan peli arpoi joka kerta satunnaisen session. En tosin ole pelannut peliä pariin vuoteen, joten asia on saatettu jo korjata päivityksillä. Capcomin tuntien epäilen.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Dead Island kolahti sen verran kovaa, että pakko ostoshan tämä luonnollisesti on. Toivotaan ettei peesee portti ole täysi susi. :>

Nostoja