Dying Lightista vaikuttava näytelty parkourtraileri - katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Lightista vaikuttava näytelty parkourtraileri - katso video

10.01.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7

Dying Light –kehittäjä Techland on julkaissut zombipelilleen näytellyn trailerin yhteistyössä parkourryhmä Ampisoundin kanssa.

Koristeellisessa Cambridgessa kuvatun videon miljöö ei aivan käy yksiin Dying Lightin slummimaisemien kanssa, mutta toiminta on henkeäsalpaavaa siitä huolimatta. Parkourmekaniikkoihin vahvasti nojaavassa pelissä pakoon juokseminen on usein ainoa vaihtoehto, ja video näyttää tukevan tätä periaatetta.

Dead Island –sarjan luonut Techland pyrkii uudistamaan paljon nähtyä zombikaavaa muun muassa Dying Lightin dynaamisella vuorokausirytmillä ja pelaajat epäkuolleiden ohjaksiin päästävällä pelitilalla. Ampisound puolestaan on pelikansalle tuttu aikoinaan paljon positiivista palautetta saaneesta Mirror’s Edge –videostaan.  

Dying Light ilmestyy kauppojen hyllyille 30. päivä tätä kuuta, ja pyörii Playstation 4:n ja Xbox Onen lisäksi myös pc:llä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Juuh elikkäs eli parkour-zombeja

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Toivottavasti muistavat sen FoV säätimen tällä kertaa peliinsä tai edes vähintään laittaisivat oletuksen marginaalisesti isommaksi kuin 60 mikä oli Dead Islandissa. Kuitenkin parkourissa pitää hieman enemmän olla ympäristöstä tietoinen kuin perus zombimätössä.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Juuh elikkäs eli parkour-zombeja

Itselläni tuli heti sama mieleen. ☺parkour-zombeja wtf?

Käyttäjän Perhonen kuva
Perhonen

Kylläpäs oli surkeaa roskaa taas. Kiinnostaa kyl tää peli mutta live-action trailerit peleille on pelkkää rahan ja ajan tuhlausta. Myöskin aivan hyödyttömiä kuluttajalle. Pitäisi sitä gameplaytä vaan laittaa kansalle pällisteltäväksi.

Käyttäjän Rutkula kuva
Rutkula
Lainaus käyttäjältä Perhonen

Kylläpäs oli surkeaa roskaa taas. Kiinnostaa kyl tää peli mutta live-action trailerit peleille on pelkkää rahan ja ajan tuhlausta. Myöskin aivan hyödyttömiä kuluttajalle. Pitäisi sitä gameplaytä vaan laittaa kansalle pällisteltäväksi.

Kun katsoo tuota videon saamaa palautetta, yleinen konsensus näyttäisi olevan täysin eri mieltä kuten on allekirjoittanutkin. Videosta voi nauttia pelejä pelaamatonkin henkilö, toki jos rautakanki on liian syvällä niin tämä voi olla mahdotonta.

Videon tekijä(t) lienee ajatellut videon pelkästään peliin häilyvästi liittyvänä suurena mainoksena, enkä usko että tuon budjetti mitenkään erityisen suuri on ollut, luultavasti saavat omansa takaisin moninkertaisina.

Pelivideotahan tuosta on tullut jo ihan riittämiin, ja juutubestahan löytyy jo suuri määrä let's play-videoita jotka spoilaavat koko pelin jo tässä vaiheessa jos niin haluat.

Käyttäjän Riimani kuva
Riimani

Abisoundin jätkiltä kyllä taas totutun laadukas video! Itse oon jo muutaman vuoden toivonu, että Ambisoundin kanssa paljon pyöriny Daniel Ilabaca näyttelis tulevassa Assassins Creed leffassa.. Taitaa tosin olla turha haave. Kaverilla on kyllä todella hyvä flow liikkumisessa! Ehkä sitten kun tästä tehdään leffa!! :D

Käyttäjän Armo kuva
Armo
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Juuh elikkäs eli parkour-zombeja

Olihan jo Dead Islandeissa niitä Infected zombeja jotka osasi talojen katoilla hyppiä.

Nostoja