Dyyni-tähti Timothée Chalamet'n sympaattinen YouTube-menneisyys paljastui – esitteli 14-vuotiaana itsemaalattuja Xbox 360 -ohjaimia / Uutiset / pelaaja.fi

Dyyni-tähti Timothée Chalamet'n sympaattinen YouTube-menneisyys paljastui – esitteli 14-vuotiaana itsemaalattuja Xbox 360 -ohjaimia

28.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Timothée Chalamet, Dyyni, Dune, näyttelijä YouTube, Nate Hill, xbox 360

Dyyni on tämän hetken yksi puhutuimpia elokuvia ja sen pääosan esittäjä Timothée Chalamet luonnollisesti yksi tämän hetken kuumimpia tähtiä. Kaiken kirkkaan Hollywood-kimaltelun keskellä nuoresta näyttelijästä on paljastunut kuitenkin viimeisen viikon sisään hauskan maaläheinen yksityiskohta: 14-vuotiaana tämä oli perustanut oman pienen YouTube-kanavansa, jossa hän esitteli itse maalaamiaan Xbox 360 -ohjaimia.

Chalamet'n vanha kanava kantaa nimeä ModdedController360, jonka autenttisuuden mies vahvisti osana Fortnite-persoona Nate Hillin hiljattaista haastattelua. Haastattelun keskeinen tarkoitus oli pohjustaa Chalamet'n ja Zendayan mukaan mallinnettuja Dyyni-teemaisia Fortnite-hahmoja, kunnes puheeksi nousi Chamalet'n historia pelaajana. Hän muun muassa summaa pelanneensa GameCubella paljon Luigi's Mansionia ja Super Smash Bros. Meleetä, mistä ajan myötä elämä vei tämän varsinkin Call of Duty: Modern Warfare -sarjan pariin. Tuolloin hän päätyi perustamaan myös YouTube-tilinsä, jonka kautta Chalamet kertookin tienanneensa kolmella ohjaimella yhteensä 30 dollaria.

– Sitten vanhempani totesivat, että "spray-maalia on joka paikassa, joten et voi enää tehdä tätä", näyttelijä kertoo.

Haastattelu on nähtävissä kokonaisuudessaan ohesta. Chalamet'n pelipuheet alkavat pääasiallisesti noin kohdasta 7:35

ModdedController360-kanavan löytää tästä. Alla on sen ensimmäinen kolmesta videosta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Doms kuva
Doms

Tuo urli Youtube-kanavalle on vähän jäänyt kesken :D

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Perskutarallaa. Nyt toimii.

Panu

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Niillä, joilla nuo ohjaimet tätä nykyä ovat voisi olla nyt pieni tienestin paikka... Jos eivät ole jo pelanneet niitä puhki ja vieneet kaatopaikalle.