E3 2015: Uutiskooste lehdistötilaisuuksien tarjonnasta / Uutiset / pelaaja.fi

E3 2015: Uutiskooste lehdistötilaisuuksien tarjonnasta

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

E3-messujen niin sanottu lehdistötilaisuuspäivä on kuluvan vuoden osalta paketissa. Tämä on tietysti tarkoittanut jälleen mojovaa uutistarjontaa, miksi olemmekin koonneet jälleen viimeisen noin 24 tunnin aikana Pelaajalehti.comiin päätyneet E3-jutut yhteen paikkaan.

Päivitys 17.6. kello 2:50: Koosteeseen lisätty mukaan myös Square Enixin ja Nintendon tilaisuuksien antia.

Ohessa siis uutisia pressitilaisuuksittain jaettuna.


Square Enix


Nintendo


Sony

 


Ubisoft


Electronic Arts


Microsoft


Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän escudo kuva
escudo

Aivan järkyttävän kova E3 on tänä vuonna käynnissä, sellaisia pommeja tippuu jatkuvalla syötöllä että heikompaa hirvittää. Mahtava vuosi pelaajille tulossa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tosi kovaa settiä kyllä yleisestikin ottaen mutta kyllä MS pisti parhaan shown pystyyn. Bethesda toisena (vaikka jo pelkän Dishonored 2:n vuoksi) ja muut sitten perässä. Sonyn setti on, ainakin tämän listauksen perusteella, melko yllätyksetön. Lukuun ottamatta tietenkin Last Guardiania. Eikä sekään varsinaisesti mikään pommi ollut. Jos olisi tullut julkaisupäivä tai jotain muuta varmaa niin sitten ehkä.

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Microsoftilla oli kovin setti. Sonyn konsoli ei ole vielä tämänkään perusteella hankintalistalla, kun se ainut mikä kiinnosti (Silent Hills) pistettiin kylmäksi. Toki nuo CoD lisärit harmittaa, mutta ei sitä futurea enää jaksa.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

For Honor näytti tosi hyvältä, muuta oikein mielenkiintoista ei ole näkynyt. EA:lla oli aivan käsittämättömän surkea setti jos ei kiinnosta urheilu ja ralli... Unravel vaikutti niin perus indiepeliltä kuin olla voi ja EA:lle se oli maailman mullistavin peli ikinä, kertoo siitä kuinka pihalla firma oikeasti on... Taisi lähetyskin katketa suurimmalta osalta kun meinasivat Battlefronttia näyttää, lol...

Ubisoftin setti oli ihan ok vaikka heillä olikin maailman ärsyttävin juontaja, joku tuollaisenkin on palkannut... For Honoria tulee tosiaankin seurattua, hyvän näköistä menoa. Saa nähdä kuinka laaja-alainen peli tulee olemaan. Jos pelissä on vain perus miekkataistelua, alkaakohan se pitkästyttämään jossain vaiheessa?

Se mitä 343 on tehnyt Halo-sarjalle on surullista. Esityksen perusteella ollaan kamppanjassakin siirytty entistä enemmän CoDin suoraviivaiseen scriptaus-ähkyilyyn vapaamman pelaamisen sijaan. Forerunnerit edelleen tylsimpiä vihuja ikinä. UNSC näyttää edelleen tylsän neliskulmioiselta, Covenantti ainoa asia mikä tuntuu enää Halolta...

Ei edelleenkään mitään syytä vaihtaa takaisin boksille. PC-showta odotellessa!
Streamaako joku sivusto muuten muuta kuin näitä pressitilaisuuksia? Hands-on pelailua ja haastatteluita? Eivätkös ne viralliset ovet nyt aukea?

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Paras E3 koskaan! Hyvin siistiä ja sliipattua peliesittelyjä hyvällä ammattitaidolla. Kaikki on ollu esittelemisen arvosia pelejä, eikä mitään kinect shaipaa mitä kukaan ei halua. Vr:ät oli ihan hyvää pelaamismateriaalia, toisin ku aijempien vuosien pelikrääsä laitteet. On pelilaite mikä tahansa, on kaikilla oikeus nauttia hyvistä peleistä. Joita oli kyllä paljon tuolla.
Naisten asiaa pelimessuilla on ajettu myös näyttävästi. Paljon näin naispelintekijöitä pelaamassa ja esittelemässä pelejään. Naispelihahmot näyttävit myös monissa peleissä pärjäävän loistavasti persoonallaan, eikä seksimillä. Mikä sitten näyttää mielestäni pelialan henkistä kasvua loistavasti :).
Microsoftilla ja Sonylla oli molemmilla loistavat pressit, tykkäsin kyllä. Mun pitäis pitää mikkiksen esitetystä parempana, mutta kyllä se sonnilla oli nyt "hieman" parempi ja kattavampi. Codinkin esittelivät hyvin, uhraamatta sille liikaa esitys aikaa kuten mikkis aikanaan.

Loppusanat E3:sesta, vaikkei se ole vielä loppunut(onneksi) :D.
Nii se on kyllä yhtä pelaajien ja pelaamisen juhlaa, joka näyttää pelaamisen suuruutta koko muulle teollisuudelle. Mielestäni peliala on kaikkein luovinta alaa tällä hetkellä koko maailmassa, eikös :D?

E3:ssa unelmat toteutuvat ja huhut vahvistuvat. Siksi se on maailaman paras pelitapahtuma.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Ehdottomasati paras E3 tähän mennessä! Microsoft osoitti, että se on vielä pelissä mukana taaksepäin yhteensopivuudellaan ja Sony tiputti kylmän viileästi the Last Guardianin ja FF VII Remaken (multiplattari mutta silti!!!) yleisön eteen. Lisäksi CoDin siirtyminen Playstationiin yhdistettäväksi peliksi oli selvä tökkäisy Xboxia kohtaan, eritoten Amerikan mantereella.

Kilpailu kiristyy ja pelaajat juhlivat.

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Microsoft vei voiton tänä vuonna omasta mielestäni. Sonyltä yllätyksiä oli Horizon: Zero Dawn ja Dreams. Microsoftilta tuli moditukea, taaksepäin yhteensopivuutta, Gears 4, Raren uusi peli, varhaispelit, ReCore ja eliitti ohjain.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Jo odottamistani peleistä Rise of the Tomb Raider ja Mirror's Edge: Catalyst eivät pettäneet ja molemmat menevät varaukseen, kun julkaisupäivämäärätkin annettiin. Uusista julkistuksista ReCore vaikutti mielenkiintoiselta, kunhan nähtäisiin vielä pelikuvaakin, ja Nierin jatko-osa tuli ihan puskista. Muut pelit eivät erityisemmin säväyttäneet. Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus Xbox 360 -pelien kanssa oli kova juttu, joten kokonaisuutena sanoisin Microsoftin vieneen potin tänä vuonna. Sony kosiskeli populistisesti yleisöä julkistuksillaan, muttä jätti ainakin minut kylmäksi.

Nostoja