E3 2018: Tämän kaiken PlayStation paljasti ja esitteli / Uutiset / pelaaja.fi

E3 2018: Tämän kaiken PlayStation paljasti ja esitteli

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9

Koska E3-messuilta pukkaa uutisia joka tuutista, päätimme helpotukseksi koostaa uutislistat lehdistötilaisuuksien uutissadosta. Tässä ovat linkit Sonyn PlayStation-tapahtuman julkistuksiin.

Halutessasi voit katsoa Sonyn koko PlayStation-lehdistötilaisuuden tallenteen täältä

Uutisen perässä olevista linkeistä voit katsastaa koosteet EA:n, Bethesdan, Square Enixin ja Ubisoftin tilaisuuksien annista sekä myös Nintendon Switch- ja Microsoftin Xbox-julkistukset.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

Koko pressin katsoin vasta töiden jälkeen. Hetken mietin että oliko oikea lähetys pyörimässä mutta uskottava se on. En ps3 aikojen jälkeen muista sonyltä noin surkeaa e3 pressiä. Ja näemmä yleisökin jokseenki samaa mieltä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Jos tuo on surkeaa niin en tiedä, millaista sitten on hyvä. No, makunsa kullakin tietty.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Juu, esimerkiksi viime vuoden pressi olikin silkkaa priimaa. Not.

Käyttäjän Erkkade kuva
Erkkade

Siis jos unohdetaan pelijulkistukset ja vertailee pelkästään esillepanoa ja showta, niin tää Sonyn pressi oli todella outo ja sirpaleinen. Ensinnäkin miksi pressi aloitettiin Last of Us -musiikkiesityksellä, joka antoi heti todella ankean pohjavireen koko presentaatiolle. Mielestäni todella huono ratkaisu näin show mielessä. Ei tullut yhtään sellanen "Greatness Awaits" meninkiä vaan pikemminkin "ranteet auki" ja "peli on menetetty" meininki. Sitten oli kummallinen välitauko, jossa itse juontajat rupesivat analysoimaan oman shownsa vahvaa aloitusta, ennen kun koko show oli kerennyt edes kunnolla alkamaan. Sitten vaihdettiinkin teltasta toiseen presentaatiolokaatioon, joten koko alun teltta unohdettiin kokonaan. Hämmentävää. Sitten tulikin pitkä trailerishow jonka jälkeen taas juontajat kiteytti ja hehkutti omaa presentaatiotaan. Tässä kohtaa luulin jo että nyt show loppui, mutta sitten se jatkuikin taas pelikuvalla ja loppua en edes muista kun nukahdin.

Todella epätasaista menoa, josta ei oikein tiennyt, että milloin presentaatio alkoi ja mihin ja milloin se loppui. Mutta ei Sonylla sentään surkeinta presentaatiota ollut. Square Enixillä mentiin jollain aivan muulla tasolla sen ankean puolen tunnin kestonsa ajan. EA oli tuttu ja turvallinen ilman sen kummempia yllätyksiä tai riskejä. Ubisoftin ja Microsoftin presentaatiot olivat todella hienoa showta alusta loppuun. Nyt sitten katsotaan miltä Nintendon show näyttää.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Jep, minunkaan listoilla Sony ei pääse top-3 esityksiin. Parhaimmat esitykset mielestäni tänä vuonna olivat Microsoftilla, Ubisoftilla ja Bethesdalla. Sony oli silti sata kertaa parempi kuin EA.
The Last Of Us 2 kiinnostaa, mutta sen sijaan Spiderman ei enää kiinnosta yhtään ja yhtenä syynä saattaa olla se, ettei hämähäkkimies kuulu mun lempisankareihin.

Nintendon esitys tosin alkaa kohta ja voi hyvinki olla, että Nintendo tekee tänä vuonna parhaimman esityksen.

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

Juuri noi Erkkaden mainitsemat asiat sai jopa tarkastaan oliko kyseessä oikea YouTube video. Aluksi luulin kun last of us trailerin jälkeen porukkaa nousi paikoiltaan niin saivat jo tarpeekseen. Ei sentään, mutta eipä ketään kyllä taputtanutkaan.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Okei. Itse asiassa en ole showta katsonut edes, mutta pelit kelpaa. :)

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Siis show ja sisältö on asia erikseen...Microsoft on kyllä aina osannut shown järjestää, mutta eipä se Microsoftin sisältö/kattaus niin erikoista ollut, vaikka viime vuoden rimanalituksesta sisällön osalta toki petrattiinkin....

Kun ne uudet IP:t kuitenkin loistavat poissaolollaan, eikä edes sitä huhuiltua Fablen paluuta nähty ja uuden Halon teaserikin jätti vielä paljon arvailujen varaan, niin eipä Microsoftin showta ole pahemmin hehkuttaminen...ei tosin Sonyltakaan paljoa niitä uusia yksinoikeusjulkistuksia tullut, joten kumpikin show oli melko puuduttava näiltä osin. Toki sitten Last of Us II:n ja Spider-Manin gameplay trailerit olivat vakuuttavaa katsottavaa, mutta jotenkin tuntuu, että sekä Microsoftilla, että Sonylla on jo katseet tiukasti seuraavassa konsolisukupolvessa....

EA:n, Ubin ja Squaren multiplattarit voisi jättää kokonaan Sonyn ja Mikkiksen presseistä pois kun näillä kolmella on kuitenkin ne omat shownsa, niin eivät juuri tuo konsolivalmistajien näytöksiin mitään lisäarvoa. Toki sitten näitä pienempien julkaisijoiden ja itsenäisten studioiden multiplattareita voi noissa esittää.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse show oli mitä oli, mutta sisällöltään kevyesti paras. Niin third partyn osalta ja varsinkin yksinoikeusien osalta. Näytettiin varsinaista gameplayta monesta odotetusta pelistä ja viimein se kuolattu RE2 remake. Selvä E3-voittaja.