E3-huhut kuumenevat: Tulossa Skyrim-remaster? Prey 2? Lisää Wolfensteinia? Injustice 2? Uusi Dead Rising?

E3-messut käynnistyvät ensi viikolla ja sehän näkyy huhujen määrässä. Onko uusi Injustice tosiaan tulossa? Entäs Dead Rising 4 tai Skyrimin remasterointi? Se selviää onneksi pian.

7.6.2016 18:02

E3-pelimessut käynnistyvät ensi viikolla ja sen siivittämänä erinäisten pelitalojen lehdistötilaisuudet tekevät myös tuloaan. Odotettavissa onkin jälleen joukko erilaisia julkistuksia, joista mahdollisesti osa on saattanut nyt viime aikoina valahtaa julkisuuteen internetin taikavoimien kautta.

Yksi piakkoin paljastuvista peleistä saattaa hyvinkin olla Mortal Kombat -tekijöiden uusi supersankaritaistelupeli Injustice 2. Pelisivusto Polygon on raportoinut saaneensa GameStopin suunnalta käsiinsä kuvan mahdollisesta peliä varten luodusta mainosjulisteesta, mitä ennen pelistä on kuultu aiemmin huhuja jo myös ranskalaisen Gameblog-sivuston raportin kautta. Onpa pelisarjan luoja Ed Boon pitänyt hiljattain myös Twitterissä mielenkiintoista profiilikuvaa, jossa pälyilee mitä ilmeisemmin roomalainen numero kaksi. Hän myös julkaisi julistevuodon alla nyt tiistaina oheisen Twitter-viestin.

Toinen mahdollinen paljastustaan odottava peli saattaa vuorostaan olla Dead Rising 4. Pelisivusto ThisGenGaming julkaisi tuotoksesta hiljattain mahdollisia kuvia, minkä ohella sisäpiirilähteitä omaava NeoGaf-käyttäjä ekim on vihjaillut, että tuotos voisi olla jouluteemainen uusioversio ensimmäisestä Dead Risingista ja saapua ulos ainakin Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

Bethesdan sunnuntaisesta lehdistötilaisuudesta on myös piisannut huhuiluja. Eurogamer-sivusto kertoo kuulleensa puheita niin The Elder Scrolls V: Skyrimin remasteroidusta versiosta, uudesta Wolfensteinista, The Evil Within 2:sta kuin Prey 2:sta. Tuotoksista on hajanaisesti ollut puhetta muuallakin internetissä. Esimerkiksi sisäpiirilähteistään tunnettu shinobi602 on vihjaillut tuoreessa podcast-vierailussaan Bethesdan valmistelevan jonkinlaista remasterointia, kun taas viime syyskuussa Wolfenstein: The New Orderin ääninäyttelijä möläytti uuden natsiräiskeen olevan työn alla. Prey 2:n on vuorostaan kerrottu jo aiemmin päätyneen peruuntuneeksi, mutta jo pidemmän aikaan sen on huhuiltu olleen työn alla Dishonored-kehittäjä Arkane Studiosin teksasilaisessa toimipisteessä. The Evil Within 2 -huhu roikkuu toistaiseksi sen sijaan aikalailla vielä omillaan.

Lähde: Eurogamer, Kotaku UK, Gematsu

Lisää luettavaa