E3-messuilijoiden sydämet varastanut Ikumi Nakamura lähtee Tango Gameworksilta / Uutiset / pelaaja.fi

E3-messuilijoiden sydämet varastanut Ikumi Nakamura lähtee Tango Gameworksilta

6.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Tango Gameworks, Ikumi Nakamura, GhostWire: Tokyo, Shinji Mikami

Kesän E3-messuilla Tango Gameworksin tulevan GhostWire: Tokyo -pelin julkistanut ja samalla monien sydämen lavakarismallaan varastanut Ikumi Nakamura on paljastanut lähteneensä studiolta.

Nakamura työskenteli Tango Gameworksilla viimeiset yhdeksän vuotta ja toimi studion tulevan GhostWire: Tokyon luovana ohjaajana. Sitä ennen hän sai oppinsa Shinji Mikamin apulaisohjaajana sekä toimi molempien The Evil Within -pelien art directorina.

Ennen Tango Gameworksia hän on työskennellyt muun muassa Capcomilla ja PlatinumGamesilla Õkamin ja Bayonettan parissa.

Nakamura ei paljastanut yllättävän lähtönsä syitä sen tarkemmin, joskin twiittien positiivisuudesta ja sanamuodoista päätellen päätös oli hänen oma. Hän ilmoitti samalla etsivänsä uusia projekteja.

E3-messuilla esiteltyä GhostWire: Tokyota kuvailtiin toimintaseikkailuksi, jossa Tokion asukkaat ovat kadonneet mystisesti maan päältä ja pelaaja ryhtyy selvittämään tapausta omien erikoiskykyjen voimin. Pelille ei ole annettu vielä tarkempaa julkaisuajankohtaa tai -alustoja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ai niin, piti googlata luo lavashow/esittely kun sitä niin kehuttiin. Joku muukin E3-homma oli katsomatta, jotain koirasta?

Nostoja