E3-messut jatkuvat ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

E3-messut jatkuvat ensi vuonna

23.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
10

E3-messut palaavat taas ensi vuonna. Pelimaailman suurin tapahtuma uudistui merkittävästi kaksi vuotta sitten. Aiemmin jättiläismäisenä sirkuksena tunnettu E3 muuttui huomattavasti pienemmäksi ja tiiviimmäksi pelitapahtumaksi. Muutos ei kuitenkaan ole ollut kaikkien mieleen, ja jotkut tahot uskovatkin koko tapahtuman kuolevan pystyyn. Messut kuitenkin jatkuvat edelleen, saamastaan kritiikistä huolimatta.

Tänä vuonna järjestetään vielä Games Convention- ja Tokyo Game Show -messut.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Onko ollut enemmän infoa siitä että muuttuisiko messut suuremmiksi? Kyllähän tuolla nyt silti saatiin paljastuksia aikaiseksi ja hyvin pystyttiin esittelemään uutuuksia vaikka se pienempi tapahtuma onkin. Että ei siinä välttämättä mitään käytännön haittaa ole vaikka ne ovatkin pienemmät?

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Itse kannatan edelleen viimeksi vuonna 2006 nähtyä suurempaa E3-messuja. Vaikka paljon tietoa saadaan, niin olisi parempi jos saataisiiin enemmän kuluttajia sisään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

E3 on nykyään tapahtuma jälleenmyyjille ja sijoittajille eikä niinkään meille pelaajille. Toivottavasti tulee uusi korvaaja, esimerkiksi Leipzig näyttäisi vaan kasvavan koko ajan.

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Sais olla kyl taas mediasirkus, miksei? Kyl pelimaailma semmoista kaipaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

'Sais olla kyl taas mediasirkus, miksei? Kyl pelimaailma semmoista kaipaa'
^
Koska se oli saatanan kallis pelitaloille. Segalta upposi joka vuosi 5 miljoonaa dollaria jotka oisi voinut sijoittaa johonkin muuhun kuin hienoihin valoshow esityksiin. Homma oli aivan liian kallista.

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Games Convention- ja Tokyo Game Show -messut, ovat nykyään ne hardcore-pelaajien tapahtumat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi ihmeessä annetaan miinuksia kun E3:sta ei kehuta? No jo on ihme meininkiä. Katsokaahan tätä 2008 vuoden E3:sta niin näette ettei se todellakaan ole lähelläkään yhtä hyvä kuin entiset.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

AHEMrintojaAHEM

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse olen aina halunnut mennä E3 messuille mutta ikävä kyllä se ei enään ole mahdollista. Luulen, tai ainakin toivon että jossain vaiheessa messut kasvavat taas suureksi yleisö-tapahtumaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivotaan tulevilta messuilta enemmän