E3: Metroid Prime 3 Wii:n julkaisuun / Uutiset / pelaaja.fi

E3: Metroid Prime 3 Wii:n julkaisuun

11.05.2006 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
14

Nintendo on kertonut, että Metroid-pelisarjan seuraava osa on Wii:n julkaisupeli. Metroid Prime 3: Corruption –nimellä kulkevaa peliä tekevä Retro Studios ei toistaiseksi ole paljastanut kovinkaan paljoa yksityiskohtia, mutta selvää on ainakin se, että peliä pelataan Wii:n kaukosäädinohjaimella.

Luvassa on ainakin parannettua grafiikka, entistä laajempia pelimaailmoja ja uusia visiireitä. Lisäksi ainakin röntgen-visiiri tekee paluun tehostettuna. Nyt sillä voi nähdä myös seinien läpi. Retro myös vihjaili, että Samuksen uutta alusta tultaisiin käyttämään jollakin tapaa ongelmaratkonnassa kauko-ohjattuna.

metroid3.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Tätä odotetaan kyllä innolla - kuten muitakin Wii fps-pelejä. Grafiikka ei kovin nätiltä näytä, toivottavasti se paranisi julkaisuun..

Käyttäjän Ivanov kuva
Ivanov

Vai ei näytä kovin nätiltä?! Molemmat Cuben Metroid Primet olivat jumalattoman hienon näköisiä, eikä Wiin tehot ainakaan laske grafiikoiden hienoutta! Mistä mies puhuu?

Käyttäjän Aaggonen kuva
Aaggonen

Luultavasti oheisesta kuvasta. Minustakaan grafiikka ei vaikuta turhan valmiilta.

Käyttäjän Czaba kuva
Czaba

Tähänastisissa Primeissa ei ole ollut mitään valittamista grafiikoiden suhteen, enkä usko että ne tässäkään huononee. Toinen juttu on mitä tasoa julkistetut skannaukset ja videot sitten on, tai sattuuko pitämään Metroid-tyylistä. Noin muuten toivoisin peliin hieman helpompia loppuvastustajia kuin mitä ekassa ja Echoesissa oli...

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Kyllä tuo vähän nykysukupolven tuotokselta näyttää, mutta onneksi siinä ole mitään hävettävää. HD-viritelmät ovat sitten erikseen.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Itse odotin aluksi vähän isompaa graafista parannusta, mutta nyt olen jo hyväksynyt sen faktan että Wii on NEWGEN eikä NEXTGEN. Grafiikat olivat tosiaan jo tarpeeksi hyvät MP1&2:ssa, joten kyllähän tuotakin pelaa. Varsinkin uudella mahtavalla ohjaimella.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Toivottavasti eivät keskity liikaa pelkkään räiskintään, vaikka mahdollisuudet moiseen olisivatkin. Emme tahdo uutta Metroid Prime Huntersia.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

"Corruption" fontti on loistava! Tulee ihan SNES-ajat mieleen. Ja pelihän tulee olemaan Wii:n kovin julkaisu ehkä koskaan :)

Elleivät Fraeonin pelot käy todeksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Se on noissa kuvissa vika, ei itse pelin grafiikoissa varmasti mitään vikaa ole!

Käyttäjän Dr Viili kuva
Dr Viili

Tämä ja Smash Bros Brawl olivat niitä pelejä, joita ilman en olisi ostanut mitään nykysukupolven konsoleja