E3: Molyneux jatkaa hourailua / Uutiset / pelaaja.fi

E3: Molyneux jatkaa hourailua

14.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
9

Mitä saadaan, kun yhdistetään pelisuunnittelijat Dave Perry ja Peter Molyneux sekä pelinkehittäjäryhmä Rare? Tähän mennessä tulos on ollut paljon puhetta ja korkeintaan keskinkertaisia suoritteita.

Fable- ja Black & White -peleistä tunnettu Molyneux kuuluu pelialan kovaäänisimpiin haihattelijohin. Viimeaikaisten näyttöjen valossa mies on tosin oppinut käyttämään vähän keskimmäistäkin poljinta. Nyt näyttää kuitenkin taas siltä, että jalka on kaasulla ja jalassa lyijykenkä.

Molyneux puhui E3-messuilla Fable 2:sta Xbox 360:lle, mutta vihjasi, että miehen luotsaama Lionhead työskentelee myös toisen projektin parissa.

– Voin kertoa, että työskentelemme uuden pelin parissa. En voi valitettavasti paljastaa vielä mitään – paitsi että siitä tulee maailman paras peli.

Että näin. Ja kun asialla on kerran maailman parhaat pelit väkertänyt hemmo, hyvä että tässä malttaa enää edes hengittää. Peli julkaistaan varmaan joskus, Fable 2 varmaan vähän aikaisemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Vai maailman paras peli? Molyneyxin puheet pitäisi kyllä vetää vähintään kolme kertaa hype-filtterin läpi, ennen kuin niitä kehtaa julkaista.

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Molyneyx on maailman paras lausuntojen antaja. Aina yhtä jännittävää arvailla kuinka moni luvatuista ominaisuuksista päätyy lopulliseen peliin.

Toivottavasti tuo maailman paras peli tarkoittaa B.C.:tä. Olen aina halunnut tietää miltä tuntuu olla kunnon luolamies.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Lionheadin pelien odottaminen on yhtä tuskaa. Muistan kun aikoinaan luin Fablesta (silloin se oli Project Ego tjsp) ensimmäisiä kertoja. Siinähän ihan innostui kun pelissä "pystyi" tekemään kaikkea hauskaa. Sitten odoteltiin pari vuotta ja kyllähän sieltä ihan hyvä peli tulikin, mutta ei se mitä olin pari vuotta odottanut. Toivottavasti Fable 2 on se mitä ykkösen piti olla.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Eikös Molyneux lupaillut jossain rajoittavansa näitä lohkaisujaan? Taisi olla Black & Whiten julkaisun jälkipyykeissä.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Onhan tuossa jo vähän rajoitusta näkyvissä. Hän olisi varmaan ennen sanonut "maailmankaikkeuden paras peli" eikä "maailman paras". ;)

Käyttäjän AK87 kuva
AK87

Niinpä niin...ainakin Molyneuxilla on kova luottamus pelejänsä kohtaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

se tekee ping pong pelin.. ja taustal pyörii hypnotisoija joka sanoo/pakottaa pelaa sitä....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

taas tuli mainos kun jätin kommenttia, ei siinä muuten mitään mutta kun ohjaa suoraan etusivulle ja tuhoaa juuri jätetyn kommentin, hankkiikaa jo se html koodaaja kiitos!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

maailman paras peli? niinkuin black & white eli pc versio tamagotchista missä on riisutummat ominmaisuudeT? en ikinä anna anteeksi black & white hypeä, äijä hypetti ja kehui 10 vuotta ja sitten sai aikaiseksi vain keskinkertaisen pelin. Surkuhupaisa mies, tuo mielees john romeron, ainut että molyneux ei vielä välttele velkojia.

Nostoja