E3-pelimessut eivät jää täysin ilman seuraavaa sukupolvea – Phil Spencer vahvisti Microsoftin saapuvan tapahtumaan / Uutiset / pelaaja.fi

E3-pelimessut eivät jää täysin ilman seuraavaa sukupolvea – Phil Spencer vahvisti Microsoftin saapuvan tapahtumaan

14.01.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
E3, Phil Spencer, Xbox Series X, Microsoft, Xbox

Sony vahvisti aiemmin tänään jättävänsä tämän vuoden E3-pelimessut kokonaan välistä, ja ilmoituksen vanavedessä Xbox-pomo Phil Spencer on paljastanut Microsoftin saapuvan sen sijaan tapahtumaan tuttuun tapaan.

Spencer ilmoitti lyhyessä twiitissään Xbox-tiiminsä tekevän töitä E3:a varten ja halustaan päästä jakamaan tulevia suunnitelmiaan pelejä rakastavien fanien kanssa. Hän myös tähdensi vuoden 2020 olevan yhtiölle merkkipaalu kiitos uuden konsolisukupolven.

Microsoftin osalta E3-messuilla nähdäänkin todennäköisesti parempi kattaus yhtiön tulevaan Xbox Series X -konsoliin sekä tuleviin peleihin, jotka nähdään seuraavan sukupolven konsolin lisäksi myös nykyisellä Xbox Onella.

Pelialan suurtapahtuma E3 on vuosi vuodelta menettänyt merkitystään, ja eritoten Sonyn ja PlayStationin jättäytyminen välistä jo toista vuotta peräkkäin on kova kolahdus Los Angelesissa järjestettäville messuille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onhan ne messut itsessään olleet muutenkin merkittävämpiä heille, jotka paikalle ovat päässeet. Me pulliaiset taas ollaan jo vuosikymmenet kuultu ja nähty niistä muuta kautta, joten mikään ei muutu.

Messuja ei siis tosiaankaan ole vähään aikaan tarvinnut infon saamista tai levittämistä ajatellen mutta ei se tarkoita etteikö pelimessut olisi silti hieno ja merkittäväkin tapahtuma. Mikään ei myös estä tekemästä julkistuksia vieläkin siellä lavashown ja muun kera, jos ei muuten niin paikalla olevien iloksi sitten.

Voihan musiikkiakin kuunnella kotona, joten perutaan konsertit. Näiden osalta on mukava katsoa myös live-taltiointeja bändeistä ja se on täysin eri asia kuin valmis musiikkivideo tai varsinkin, jos itse olisi paikan päällä.

Tiedossa on, että rahastahan se on pitkälti kiinni mutta kyllä konsolivalmistajilla massia olisi yksille messuille vaikka perinteen vuoksi mennä. Kävijöitä kuitenkin varmasti riittäisi jatkossakin.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Hyvä että Microsoft jatkaa perinteitä ja pitää hyvän shown siellä paikalla oleville faneilleen.

Nostoja