E3: Tyhjäpää vai pr-nero / Uutiset / pelaaja.fi

E3: Tyhjäpää vai pr-nero

14.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
8

Paris Hilton kantoi kortensa Gameloft-julkaisijan mainoskekoon. Se ei kuitenkaan tapahtunut aivan yrityksen pr-henkilöstön toivomalla tavalla, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Miljoonaperijätär ja matkakohde Paris Hilton saapui promootiotilaisuuteen tyylikkäästi myöhässä. Se ei ole vielä itsessään kuin juuri sitä mitä sopii odottaa.

Gameloftin ihmisillä meni kuitenkin mysli väärään kurkkuun siinä vaiheessa, kun Paris ilmoitti olevansa äärimmäisen iloinen saatuaan oman nimikkopelin, Diamond Questin.

Paris tuo julkisuutta jokaiselle mainostamalleen tuotteelle, joten se, ettei tyttö tiennyt pelin oikeaa nimeä (se on Paris Hilton’s Jewel Jam) ei paljoa haitannut.

Kuten maailma onkin jo todettu, tällainen pieni lipsahdus toi Gameloftille enemmän julkisuutta kuin geneerinen ”julkkis esittelee pelin” -tempaus. Hyvä Paris! Hyvä Gameloft!

Mobiilipulmapeli Paris Hilton’s Jewel Jam julkaistaan lähiaikoina. Sitä sopii etsiä sieltä mistä tällaisia tuotteita yleensä hankitaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Kummassakohan on enemmän kävijöitä: Pariisin Hiltonissa vai Paris Hiltonissa?

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Älä vielä jätä työtäsi pelialalla tavoitellaksesi uraa stand up -koomikkona. :P

Toistan kysymykseni, miten Paris Hilton pääsi messuille vaikka dress codea on tiukennettu? Oliko sillä vaatteet päällä vai päteekö perijättäriin eri säännöt kuin taviksiin?

Käyttäjän Czaba kuva
Czaba

Amerikan julkkiksilla on joka tapauksessa eri lait kuin taviksilla, tommoinen dress code on ihan pikkujuttu.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Tuulisti :D

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Ei tainnut paljon paikallaolijoita Paris Hilton Iewel Hunt paljoa innostaa ;). Saattoi olla ihan jotkin muut syyt paikalle tulemiseen ;)

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Tämmöisten stunttien takiahan se sinne palkattiin. :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uuulalaa mä olin viime yön Paris Hiltonin kaa ja ei me paljon nukuttu ..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

neroutta ei vaadita siihen, että ymmärtää pillukuvien myyvän. aseman hyväksikäyttäminen pikemminkin tekee hänestä psykopaatin - hyvin tyhmän sellaisen.

Nostoja