E3:ssa poissaolollaan loistaneen Bayonetta 3:n kehitystyö etenee hyvin, Nintendo kertoo / Uutiset / pelaaja.fi

E3:ssa poissaolollaan loistaneen Bayonetta 3:n kehitystyö etenee hyvin, Nintendo kertoo

21.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Odotettu Bayonetta 3 elää ja voi hyvin, Nintendo kertoo.

Nintendon vuonna 2017 Switchille paljastama Bayonetta 3 loisti poissaolollaan myös tämän vuoden E3-messuilla, eikä peliä ole juurikaan esitelty alkuperäisen paljastuksen jälkeen. Nintendon edustajat ovat kuitenkin vahvistaneet Bayonetta 3:n olevan edelleen työn alla hiljaiselosta huolimatta. Nintendolla markkinointipäällikkönä työskentelevä Bill Trinen kertoi Gamespot-julkaisun haastattelussa pelin kehityksen etenevän hyvin, vaikka kehittäjä Platinum Games ei olekaan vielä valmis esittelemään peliä suurelle yleisölle.

Platinum Games kertoi alkuvuodesta 2021 haluavansa esitellä Bayonetta 3:a vielä tämän vuoden aikana. Bayonetta 3:lle ei ole toistaiseksi annettu julkaisuajankohtaa, mutta pelin kerrottiin vuonna 2017 ilmestyvän yksinoikeudella Switchille.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jotenkin oli sellainen muistikuva että myös Bayonetta 2 meni useampi vuosi että pääsivät samantyylisestä teaseristä julkaisuun, mutta ei. 2012 teaser, 2013 pelikuvaa, 2014 julkaisu.
Kyllä se sieltä tulee. Toivoisi vain parempaa switchiä koska bayonettan tietokoneversiosta switchille vaihto on aika järkyttävän tuntuinen ero.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toivottavasti Switch Pro on tämän pelin alusta, sillä sulava ruudunpäivitys olisi aika tärkeää tämän tyylisessä pelissä.

Toivon myös ettei Bayonetan ulkonäköä ole pistetty uusiksi nykystandardien mukaisesti. Kieli poskessa seksikkyyttä ja fanipalvelua, kiitos.

Nostoja