EA: Anthem alitti odotukset, mutta kehitys jatkuu hamaan tulevaisuuteen saakka

Anthemin myynnit jäivät alle EA:n odotusten, mutta pelin tukemista aiotaan jatkaa siitä huolimatta.

9.5.2019 10:41

Electronic Arts on paljastanut sijoittajilleen pitämässä puhelussa, ettei BioWaren ongelmista kärsinyt Anthem ole yltänyt julkaisijan tavoitteisiin.

Yhtiö oli varautunut jo ennakkoon, ettei Anthem tuota heille välitöntä tulosta, ja oli siten ollut varsin konservatiivinen myyntiodotusten suhteen. Silti pelin myynnit onnistuivat alittamaan odotukset.

EA aikoo kaikesta huolimatta jatkaa Anthemin tukemista pitkälle tulevaisuuteen, ja yhtiöllä on edelleen luottoa BioWarea kohtaan.

– Olemme sitoutuneet Anthemin live-palveluihin ja tuomaan tämän uuden IP:n yhteisölle sisältöä pitkällä aikavälillä. Uskomme BioWaren tiimiin sekä siihen, mihin he pelillä pyrkivät – uuden IP:n rakentamiseen ja genrejen yhdistämiseen saavuttaakseen kokonaan uudenlaisen yleisön, EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kommentoi.

Wilson väläytti myös mielenkiintoisen kommentin julkaisijan mahdollisiin tulevaisuuden kuvioihin, kun häneltä kysyttiin, kuinka Anthemin ja Star Wars Battlefront 2:n kaltaiset ongelmalliset julkaisut vaikuttavat yhtiön ison budjetin pelijulkaisuihin tulevaisuudessa.

– Se näkyy myös siitä, miten julkaisemme pelejä ja kuinka muutamme niitä käytäntöjä. Voitte odottaa meidän testaavan soft launch -menetelmiä, joita turvaudutaan tällä hetkellä mobiilipeleissä, Wilson vastaa.

Soft launchissa pelit julkaistaan ensin vain tietyillä markkina-alueilla testatakseen ja saadakseen palautetta, jonka jälkeen ne sitten hiljalleen tuodaan maailmanlaajuiseen jakoon.

Wilson kommentoi lisäksi, että myös yhtiön markkinointipuoli aiotaan muuttaa esittelyvetoisesta keskusteluvetoisemmaksi ja yhteisöllisemmäksi.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa