EA ei kaavaile lisää sisältöä tai maksuja Star Wars: Squadronsiin / Uutiset / pelaaja.fi

EA ei kaavaile lisää sisältöä tai maksuja Star Wars: Squadronsiin

9.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Star Wars: Squadrons, EA, motive, lisäsisältö, dlc, mikromaksu

EA ei suunnittele uutta sisältöä viime viikolla ilmestyneeseen Star Wars: Squadronsiin.

Motive Studiosin Ian Frazier kertoo, ettei studio halunnut tehdä Star Wars: Squadronsista jatkuvasti päivittyvää peliä, vaan tarjota pelaajille toimivan kokonaisuuden kohtuullisella maksulla. Frazierin mukaan Star Wars: Squadronsiin ei siis kaavailla uusia sisältöpäivityksiä tai mikromaksuja, vaan kyseessä on sellaisenaan valmis peli.

-Emme halua sanoa sen olevan melkein valmis ja valuttaa sisältöä ajan mittaan, kuten rehellisyyden nimissä suurin osa peleistä nykyään toimii, Frazier kommentoi.

-Olet maksanut neljä kymppiä, ja peli on tässä kokonaisuudessaan. Emme suunnittelu lisäsisältöjä, vaan peli on tässä ja toivomme, että ymmärrätte sen arvon.

Varovaisen positiivisen vastaanoton saaneen Star Wars: Squadronsin kritiikki on kohdistunut pitkälti nimenomaan sisällön rajoitteisiin, mutta Frazierin mukaan parannusta ei ole luvassa lisäsisällön muodossa. Kuten Frazierkin huomattaa, on kyseessä kuitenkin edullisemmassa hintaluokassa julkaistu peli, minkä EA toivoo selittävän myös rajallisempaa sisältöä.

Lähde: UploadVR

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuulostaa hyvältä ja muutoinkin peli kiinnostaa mutta mitkä ovat täällä ihmisten mielipiteet tästä? Mitkä oli odotukset ja vastasiko niitä?

Itse pidin aikoinaan kovasti Rogue Squadronista ja melkein heti perään Ace Combat 7 maistui myös. Tämä Squadrons vaikuttaa kyllä hyvältä mutta jotenkin en vieläkään ole ihan varma. Hinta kuitenkaan ei paljoa kirpaisisi. Ehkä jos ei olisi vasta hankkinut Trials Risingia, Desperados III:a ja Spyro Reignitedia niin voisi käydä tämän hakemassakin...

Ja tämän kanssa pitäisi kyllä rikkoa "kaava" ja ostaa PS4:lle. PSVR:n takia nimittäin.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Eli suomeksi mikromaksuja ...

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Billet

Eli suomeksi mikromaksuja ...

Uutisessa kerrotaan että suoraan ovat sanoneet että ei mikromaksuja, joka siis sinulla kääntyy päinvastaiseksi? Selvä homma.

Ymmärrän toki että EA kyseessä mutta aika typeriä saisivat jopa siellä olla että tällaisen jälkeen pyörtäisivät sanomisensa. Varsinkin kun peli muutoin on nimenomaan selvästi erilaisen julkaisun kokeilu jo hintansa ja kokonsa puolestakin.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus zappah

Kuulostaa hyvältä ja muutoinkin peli kiinnostaa mutta mitkä ovat täällä ihmisten mielipiteet tästä? Mitkä oli odotukset ja vastasiko niitä?

Raskaan sarjan Star Wars fanille ja PSVR-ystävälle tämä on unelmien täyttymys. Virne naamalla on korvasta korvaan tätä peliä pelatessa ja tunnelma katossa jahdatessa tie hävittäjiä Yavinin taivaalla, tai saattaessa Lambda shuttlea turvaan kapinallisilta. Enkä ole edes ehtinyt kokeilemaan multiplayeriä vielä.

Tosin jos aikomus oli pelata tätä ilman VR:ää, en tiedä osaanko suositella - kokemus saattaa jäädä hieman köykäiseksi ilman VR:än tuomaa immersiolisää, joka on eittämättä pelin vaikuttavin aspekti.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Hyvä näin, mieluummin näen 2:n sitten joskus. Toki tämänkin kokemiseen odotan PS5:n saapuvan niin PSVR kokemus on varmasti kohdillaan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itsekin pelasin psvr:n kanssa ja olihan tämä varsin mainio.
Yksinpelin parissakin meni n.8 tuntia ja kuten jo aiemmin todettiin niin kyllä vr vaan kohottaa pelin ihan uudelle tasolle kun se x-wingin tai tie fighterin ohjaamo on ympärillä.

Hintakin oli kohdillaan kun heti julkkarissa sai gigantista 30e hintaan.
Sain vastinetta kyllä koko rahan edestä jo pelkästä yksinpelistä ja moninpelikin oli hauskempaa kuin oletin.

Nostoja