EA ei suunnittele uutta sisältöä viime viikolla ilmestyneeseen Star Wars: Squadronsiin.

Motive Studiosin Ian Frazier kertoo, ettei studio halunnut tehdä Star Wars: Squadronsista jatkuvasti päivittyvää peliä, vaan tarjota pelaajille toimivan kokonaisuuden kohtuullisella maksulla. Frazierin mukaan Star Wars: Squadronsiin ei siis kaavailla uusia sisältöpäivityksiä tai mikromaksuja, vaan kyseessä on sellaisenaan valmis peli.

-Emme halua sanoa sen olevan melkein valmis ja valuttaa sisältöä ajan mittaan, kuten rehellisyyden nimissä suurin osa peleistä nykyään toimii, Frazier kommentoi.

-Olet maksanut neljä kymppiä, ja peli on tässä kokonaisuudessaan. Emme suunnittelu lisäsisältöjä, vaan peli on tässä ja toivomme, että ymmärrätte sen arvon.

Varovaisen positiivisen vastaanoton saaneen Star Wars: Squadronsin kritiikki on kohdistunut pitkälti nimenomaan sisällön rajoitteisiin, mutta Frazierin mukaan parannusta ei ole luvassa lisäsisällön muodossa. Kuten Frazierkin huomattaa, on kyseessä kuitenkin edullisemmassa hintaluokassa julkaistu peli, minkä EA toivoo selittävän myös rajallisempaa sisältöä.

Lähde: UploadVR

Lisää luettavaa