EA julkisti ensitiedot NHL 21:stä – julkaisu lokakuussa, ei uuden konsolisukupolven versiota luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

EA julkisti ensitiedot NHL 21:stä – julkaisu lokakuussa, ei uuden konsolisukupolven versiota luvassa

21.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
NHL 21 julkaistaan lokakuussa vain nykykonsoleille.

EA Sports on paljastanut ensimmäiset tiedot tulevasta NHL 21 -jääkiekkopelistä.

Studion vuotuinen pelisarja ilmestyy tänä vuonna hieman tavanomaista myöhemmin. Pelisarja on saanut uusia osa käytännössä koko 2000-luvun ajan syyskuussa, mutta tänä vuonna pelin julkaisua on viivästetty lokakuulle asti. Viivästyksen taustalla ovat koronaviruspandemian aiheuttamat etätyöskentelyolosuhteet, joiden vuoksi studio tarvitsee lisää aikaa pelin viimeistelyyn.

Studio kertoo tiedotteessaan, ettei se kehitä NHL 21:stä omaa versiota seuraavan sukupolven konsoleille. Peli on pelattavissa myös uusilla konsoleilla niiden ilmestyessä, mutta kyseessä on Xbox Onelle ja PS4:lle kehitetty peli. Studion mukaan käännöstyö uusille konsoleille veisi paljon resursseja, jotka se hyödyntää "innovaation ja uusien ominaisuuksien lisäämiseen".

NHL 21 esitellään tarkemmin elokuun loppupuolella.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Ei taida vaikuttaa paljoakaan pelin myyntilukuihin Suomessa. NHL on varmaankin ollut viimeiset 10 vuotta joka vuosi myydyin peli Suomessa. Mietin vaan, että pystyykö sitten jatkossa tätä pelaamaan uuden sukupolven konsoleilla PlayStation 4:n ja Xbox Onen konsolipelaajia vastaan?

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Ei tietenkään, koska Fifat ja Maddenit on firmalle ne tärkeimmät. En edes tiedä miksi olen pettynyt, koska tiesin tämän aikaisemman kokemuksen perusteella. Ehkä sitä salaa olisi jo tänä vuonna halunnut uuden sukupolven änärin.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pitääpä harkita ostamista Nhl 12 on ollut edellinen nhl lätkäpeli mitä olen viimeksi pelannut pleikka 3.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Voisivat julkaista tämän myös PC:lle ja samaan syssyyn cross-playn, niin saataisiin innokkaimmat yhteen. Änärissä on voimaa ja kun kilpasiskoja ei ole, niin jotain uutta saisi tapahtua viimeistään ensi vuonna.

Nostoja