EA julkisti Origin Access Premier -tilauspalvelun – jäsenille täysin rajoittamaton pääsy pc-uutuuspeleihin ennen muita / Uutiset / pelaaja.fi

EA julkisti Origin Access Premier -tilauspalvelun – jäsenille täysin rajoittamaton pääsy pc-uutuuspeleihin ennen muita

10.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

EA paljasti E3 2018 -tapahtumassaan pc:n Origin Access -tilauspalveluunsa uuden Premier-tason, jonka jäsenet saavat täysin vapaan pääsyn sekä yli sataan Origin Accessiin jo kuuluvaan peliin että myös EA:n tuleviin uutuuspeleihin.

Ensimmäiset Premier-jäsenille saapuvat uutuuspelit ovat FIFA 19 ja Madden NFL 19, ja pelivalikoimaan lisätään luonnollisesti jopa loppuvuodesta ilmestyvä Battlefield V sekä ensi vuonna julkaisunsa saava Anthem.

Siinä missä nykyiset perustason Origin Access -käyttäjät voivat kokeilla tulevia pelejä kymmenen tunnin ajan viisi päivää ennen niiden julkaisua, Premier-jäsenet voivat pelata pelejä täysin vapaasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Pelien täysversioita voi siis pelata vapaasti ostamatta niitä erikseen niin kauan kun Premier-jäsenyys on voimassa.

Kesällä pc:lle saapuvan Origin Access Premierin hinnaksi on ilmoitettu 14,99 euroa kuukaudessa tai 99,99 euroa vuodessa.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kai tämmösellä voisi aina pelata kasan EA-pelejä kerran tai pari vuodessa. Toisivat nyt sen änärin takasin pc:lle. Se olisi täydellinen pelata tämmösellä maksutavalla day one.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus snaketus

Kai tämmösellä voisi aina pelata kasan EA-pelejä kerran tai pari vuodessa. Toisivat nyt sen änärin takasin pc:lle. Se olisi täydellinen pelata tämmösellä maksutavalla day one.

eiköhän se sielt viel tule :) ainaki toivottavasti. harmi vaa ettei vaa ettei tule olee modattava :( sais custom liigat mukaa.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Koska NHL-sarja ei ole mukana PC:llä ja premier ei kata konsoleita joilla se on, niin Xbox Onen perus EA-access saa toistaiseksi riittää minulle.

Nostoja