EA julkisti Origin Access Premier -tilauspalvelun – jäsenille täysin rajoittamaton pääsy pc-uutuuspeleihin ennen muita

Pc:n Origin Access -tilauspalvelu saa uuden käyttäjätason, jonka antaa täysin vapaan pääsyn mm. Battlefield V:een ja Anthemiin ennen muita.

9.6.2018 22:41

EA paljasti E3 2018 -tapahtumassaan pc:n Origin Access -tilauspalveluunsa uuden Premier-tason, jonka jäsenet saavat täysin vapaan pääsyn sekä yli sataan Origin Accessiin jo kuuluvaan peliin että myös EA:n tuleviin uutuuspeleihin.

Ensimmäiset Premier-jäsenille saapuvat uutuuspelit ovat FIFA 19 ja Madden NFL 19, ja pelivalikoimaan lisätään luonnollisesti jopa loppuvuodesta ilmestyvä Battlefield V sekä ensi vuonna julkaisunsa saava Anthem.

Siinä missä nykyiset perustason Origin Access -käyttäjät voivat kokeilla tulevia pelejä kymmenen tunnin ajan viisi päivää ennen niiden julkaisua, Premier-jäsenet voivat pelata pelejä täysin vapaasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Pelien täysversioita voi siis pelata vapaasti ostamatta niitä erikseen niin kauan kun Premier-jäsenyys on voimassa.

Kesällä pc:lle saapuvan Origin Access Premierin hinnaksi on ilmoitettu 14,99 euroa kuukaudessa tai 99,99 euroa vuodessa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa