EA kaavailee pelien Netflixiä / Uutiset / pelaaja.fi

EA kaavailee pelien Netflixiä

24.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Pelijätti EA kaavailee uudenlaista tilausmallia pc-peleille, verkkoon vuodettu kysely paljastaa.

Julkaisija tarjoaa jo Xbox Onen omistajille EA Access -ohjelmassaan mahdollisuuden päästä käsiksi valikoituihin EA:n peleihin kuukausimaksua vastaan. Uudet suunnitelmat ovat kyselyn perusteella kuitenkin huomattavasti kattavammat. Kyselyssä kartoitetaan pelaajien kiinnostusta kuukausimaksulliseen palveluun, jossa tarjolla olisi EA:n lisäksi myös Activisionin, Bethesdan, Take-Two Interactiven sekä Ubisoftin julkaisuja.

Kyselytutkimuksella selvitetään myös kuinka paljon vastaajat olisivat valmiita maksamaan palvelusta sekä kuinka monta kuukausittaista peliä palveluun odotettaisiin kuukausimaksua vastaan. Kyselyssä ei mainita konsoleita, joten ainakin varhaisissa suunnitelmissa tilauspalvelua kaavaillaan vain pc:lle.

Toistaiseksi tilausmallista ei ole olemassa konkreettista tietoa, mutta kyselyn perusteella julkaisija ainakin harkitsee pc-pelien jakelumallien uudistamista. Kysely on nähtävissä kokonaisuudessaan täällä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dareg kuva
Dareg

Kunhan on riittävän monipuolinen ja kohtuuhintanen, niin hyvä juttu.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Striimaus ei ainakaan ole vielä ajankohtaista. Ei näillä nettiyhteyksillä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei striimipohjaisena niin voi toimiakin. EA Access laajempana ja järkevään hintaan niin ok. Itse en tosin silti lähde tuohon, koska haluan edelleen ne hiton fyysiset versiot kovalevytilaa säästämään, hyllyä koristamaan ja "varmuuskopioina" toimimaan.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Koska kukaan ei enää maksa EA:n peleistä :P

Nostoja