EA keskeytti Battlefield 4 -lisäsisällön kehitystyön / Uutiset / pelaaja.fi

EA keskeytti Battlefield 4 -lisäsisällön kehitystyön

5.12.2013 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
12
EA keskeytti Battlefield 4 -lisäsisällön kehitystyön

Battlefield 4 -kehittäjä DICE on keskeyttänyt uusien lisäsisältöpakettien kehitystyön toistaiseksi, studion edustaja on kertonut Polygon-julkaisulle.

Julkaisija EA:n omistaman ruotsalaisstudion kerrotaan keskittyvän toistaiseksi korjaamaan syksyllä ilmestynyttä räiskintäpeliään vaivaavat viat, jonka jälkeen laajennusosien kehittämistä jatketaan.

-Tiedämme, että meillä on vielä matkaa pelin korjaamiseen. Se on meidän ensimmäinen prioriteettimme, studion edustaja totesi Polygonin haastattelussa.

Peli sai vastikään ensimmäisen lisäsisältöpakettinsa, maksullisen Premium-jäsenyyden hankkineiden ulottuville ilmestyneen China Risingin. DICEn mukaan China Rising julkaistiin nyt vain, koska lisäsisällön kehitystyö oli jo niin pitkällä. Tulevat paketit saavat kuitenkin odottaa peliä vaivaavien vikojen korjaamista.

-Koska China Rising -laajennuspaketin kehitystyö oli jo loppusuoralla Battlefield 4:n ongelmien ilmentyessä, päätimme täyttää lupauksemme sen toimittamisesta tällä viikolla, mutta emme jatka tulevia projekteja tai laajennuksia ennen kuin ratkaisemme kaikki ongelmat Battlefield 4:stä.

Battlefield 4:n kerrotaan kärsineen merkittävistä yhteysongelmista niin pc:llä kuin konsoleillakin julkaisunsa jälkeen. Pelin pc-versioon julkaistujen päivitysten lupailtiin poistavan yhteyksien katkeamiseen johtaneita ongelmia, mutta China Risingin julkaisun on kerrottu tuoneen mukanaan uusia pulmia pelaajien harmiksi.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Korjaisivat ne bugit sieltä bf3:sta ensin.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Aivan mahtavaa, että siellä on herätty.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Viimeinkin! Jos vaikka parin viikon sisällä pääsisi PC:llä pelaamaan, viimeisimmän päivityksen jälkeen fps putoilee jatkuvasti niin yritä siinä sitte pelata.

Käyttäjän J-P FIN kuva
J-P FIN

Joo alkaa olla jo per**** aikakin korjata noi viat,kummiskin yli kuukauden ollut markkinoilla ja silti bugeja täynnä,kyllähän sellaset pikku bugit ymmärtää mutta jos koko peli kaatuu 10 kertaa,2 tunnin pelaamisen aikana niin huhhuh.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Taisi tuo China Rising rikkoa jo Battlefield 3:nkin.:D Heitti eilen illalla pelatessa noin puolen tunnin välein pihalle servereiltä PC:llä. Aikamoinen yhteensattuma.

EDIT: ...Ja sama jatkuu näköjään vielä tänäänkin.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Mahtaakohan olla kuinka laaja ongelma konsoli puolella? Itsellä ainakin pelittänyt ilman ongelmia Ps4 versio julkaisusta lähtien.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Haerski

Taisi tuo China Rising rikkoa jo Battlefield 3:nkin. Heitti eilen illalla pelatessa noin puolen tunnin välein pihalle servereiltä PC:llä. Aikamoinen yhteensattuma.

EDIT: ...Ja sama jatkuu näköjään vielä tänäänkin.

Eilen toimi mallikkaasti 3 peliä putkeen, sitten vähän lost connectionia. Seuraava matsi ei edes käynistynyt vaan tilttasi samantein, pleikkarin käynnistyksen jälkeen taas lost connectionia pukkaa kesken pelin. Saa jäädä taas pelaaminen siihen asti että korjaa viat, jotka uusi "korjaus" päivitys toi.

Käyttäjän AxsFin kuva
AxsFin

Kai sitä on ollu semisti onnekas kun boxi on juminut vain n.10 kertaa ja matseja pelattuna jotain 180. Pävityksen jälkeen on Dawnbraker ollut jumissa jokatoinen kerta. Yhteydet pelannu ihan jees.

Käyttäjän Bela9a kuva
Bela9a

Mahtava asia että DICE ajattelee tällä tavoin eikä niin että pakko saaha kaikki ulos ja sen jälkeen korjata kaikki.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Tämä peli on viimeinen tekele mitä tulen DICE:ltä ostamaan julkaisussa. Jumalauta, kesti ainakin kolme viikkoa ennen kuin peli oli jotenkuten pelattava, eikä peli jatkuvasti kaatunut tai jumittanut muuten vain. Ennen pelit tehtiin valmiiksi ennen kuin ne myytiin yleisölle. Nykyisin pätsäillään päin vittua tehtyjä pelejä monta kuukautta ja kuluttaja kärsii. Vittu.