EA lupaa korjausta Dead Spacen PS5-versiota piinaavaan grafiikkaongelmaan / Uutiset / pelaaja.fi

EA lupaa korjausta Dead Spacen PS5-versiota piinaavaan grafiikkaongelmaan

31.01.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

EA Motive lupailee korjauksia Dead Spacen PS5-versiota vaivaaviin grafiikkaongelmiin.

Viime viikolla julkaistun kauhuseikkailun uusioversion kerrottiin kärsivän lievistä grafiikkaongelmista. Ongelma liittyy VRS-toiminnallisuuteen ja ilmenee ennen kaikkea Dead Spacen PS5-versiossa, joskin myös pc-version kerrotaan kärsivän samasta vaivasta. Käytännössä ongelma ilmenee pimeämpien alueiden yksityiskohtien puuroutumisena.

Pelistudio kertoo kehittäjien työstävän paraikaa päivitystä, jonka kerrotaan lievittävän ongelmaa Dead Spacen PS5-versiossa. Päivityksen kerrotaan tarjoavan samalla pc-pelaajille myös mahdollisuuden kytkeä VRS-toiminnon pois käytöstä. Päivitykselle ei tällä haavaa ole julkaisuaikataulua.

Graafisia ongelmia lukuunottamatta Dead Spacen uusioversio on otettu vastaan varsin positiivisin tunnelmin niin pelaajien kuin kriitikoidenkin toimesta. Pelin pistekeskiarvo on arviotietoja koostavalla Metacritic-sivustolla 89 pistettä sadasta, mikä oikeuttaa vuoden kolmanneksi parhaan pelin sijoitukseen. 

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Päivitys tuli jo eilen 30.1. noin klo 23 maissa PS5:lle.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

"Kauneusvirheistään" huolimatta uusi Dead Space on ollut kyllä mainiota pelattavaa. Ishimuran muuttaminen metroidvaniamaiseksi kokonaiseksi kartaksi oli nerokas päätös ja sen vapaa tutkiminen on ollut sekä kivaa että palkitsevaa.