EA muutti Bad Companyn aseet ilmaisiksi / Uutiset / pelaaja.fi

EA muutti Bad Companyn aseet ilmaisiksi

10.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
41

Battlefield: Bad Companyn kaikki aseet tulevat olemaan ilmaisia. Aiemmin Electronic Arts ilmoitti osan aseista olevan maksullisia, mutta pelaajien laajan kritiikin jälkeen EA taipui muuttamaan kaikki aseet ilmaisiksi.

EA haluaa kuitenkin antaa pelin erikoisversion ostaneille jotain extraa, joten Battlefield: Bad Companyn Gold-versio on ainoa, jossa kaikki aseet ovat käytettävissä heti kättelyssä. Perusversion ostaneet joutuvat saavuttamaan korkeimman tason pelissä saadakseen aseet itselleen.

Electronic Artsin puhemies selkeytti linjan muutosta: "Asiakkaiden palaute on meille todella tärkeää. Emme ehdi vastaamaan jokaiseen saamaamme palautteeseen, mutta kuuntelemme silti mitä asiakkailla on sanottavanaan. Juuri siksi teemme peleihimme tämmöisiä muutoksia."

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Esimerkillistä toimintaa vaihteeksi jopa EA:lta. Onkos tämä peli kuinkakin laadukas niiden mielestä jotka ovat päässeet mukaan beta-testiin. Itselläni on jonkin tasoiset odotukset tätä peliä kohtaan, vaikka pelistä tähän mennessä näytetty matsku on ollut aika vaisua.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Hyvä veto EA:lta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On hyvin laadukas tekele ja addiktoiva. Oon pelannu alusta asti tota betaa. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EA alkaa oppimaan parin vuoden harhailun jälkeen :)

Itseä ei varsinaisesti olisi maksulliset aseet haitanneet, jos hinta olisi ollut sen 400MS kaikista aseista... En kumminkaan peleissä käytä, kuin perus settejä :P

Ja haluan kuulla saman mitä ensimmäinen vieras kyseli, onko peli ollut betan perusteella laadukas?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

on.

Käyttäjän Silent Hill kuva
Silent Hill

Nytpä tämän voisi jopa ostaa.

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Tämä vaan osoitti sen että yrittävät lypsää rahaa vaikka millä tavalla, nyt kuitenkin pelaajat suuttuivat nii piti taipua, eipä tuo nostanut ainakaan osallani ean osakkeita pätkääkään. Yrittävät sitten jossai seuraavassa pelissä samaa.. Esim kai Sims3sta tuloo seuraava wowi :D

Käyttäjän P3tEr kuva
P3tEr

Mielestäni on tyhmää, että GOLD-version ostajat saavat suoraan kaikki aseet käyttöönsä: huomattavasti paremmin toimisi COD4:n kaltainen systeemi, että kaikki aloittavat leveliltä 1 ja samat varusteet käytössä.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Seuraavaksi kansalaiset: Laittakaa valitukset Rock Bandin hinnasta menemään!

Mutta hienosti tehty EA:lla. En olisi odottanut EA:n ikinä tekevän tommosta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Electronic Artsin puhemies selkeytti linjan muutosta: ”Asiakkaiden palaute on meille todella tärkeää. Emme ehdi vastaamaan jokaiseen saamaamme palautteeseen, mutta kuuntelemme silti mitä asiakkailla on sanottavanaan. Juuri siksi teemme peleihimme tämmöisiä muutoksia.”"

Haiskahtaa vähän siltä, että yrittävät lieventää paineitaan tuon Rock Bandin hinnoittelun jälkeen. :D
No siinäpä heille sitten seuraava homma kuunnellessaan asiakkaita.