EA: Olemme edelleen sitoutuneita tekemään lisää Star Wars -pelejä / Uutiset / pelaaja.fi

EA: Olemme edelleen sitoutuneita tekemään lisää Star Wars -pelejä

17.01.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Eilisen huhutun Star Wars -pelin lakkautuksen seurauksena Electronic Arts on toppuutellut villeimpiä huhuja ja luvannut olevan ”täysin sitoutuneita” tekemään uusia Star Wars -pelejä.

– Olemme kuulleet yli yön spekulaatioita eräästä Star Wars -projektista. Kuten on luonnollista luovassa työssä, Vancouverin studion tiimimme jatkaa hienoa työtään Star Wars -sisällön ja pelien suhteen jatkossa. Olemme täysin sitoutuneita tekemään uusia Star Wars -pelejä, ja olemme erityisen innostuneita Respawnin tulevasta Star Wars Jedi: Fallen Orderista. Kerromme lisää uusista projekteista, kun aika on oikea, julkaisija kertoo tiedotteessaan.

EA ei ottanut suoraan kantaa Kotakun eilen julkaisemaan juttuun, jonka mukaan julkaisija olisi lakkauttanut EA Vancouverin kehittämän avoimen maailman Star Wars -pelin. Projekti itsessään oli luotu uusiksi pari vuotta sitten peruutetusta Visceral Gamesin Star Wars -pelistä.

Yhtiön ainoat isomman luokan Star Wars -pelit ovat muutaman vuoden takaisen lisenssin haalimisen jälkeen olleet Star Wars Battlefront ja sen jatko-osa.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lausunto, joka ei millään lailla kiellä huhuja tai sitä, että se sitoutuminen voi hyvin olla sitoutumista Star Wars the Mobile Gameen.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ihmetyttää hiljaisuus Fallen Orderista, eikö hypejunan pitäisi olla jo täydessä vauhdissa varsinkin jos tuon julkaisun meinaa tälle vuodelle? Ehkä tässä odotetaan Episode IX hypen alkamista että voidaan ratsastaa sen aallon harjalla, jos sitä hypeä nyt nousee sillä fiilikset leffan suhteen ainakin tuntuvat olevan hiukan laimeat. Toinen vaihtoehto on että Fallen Orderin tiedetään nostavan eppisen paskamyrskyn joidenkin vähemmän pelaajaystävällisten ratkaisujen vuoksi, joten katsotaan viisaimmaksi odottaa?

Lainaus

EA ei ottanut suoraan kantaa Kotakun eilen julkaisemaan juttuun, jonka mukaan julkaisija olisi lakkauttanut EA Vancouverin kehittämän avoimen maailman Star Wars -pelin.

Se ettei EA ota kantaa kieltämisen sijaan kertookin jo aika paljon, varmaahan toki ei peruutus vieläkään ole, mutta ei mielestäni hyvältä näytä.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Se että EA menettää oikeudet star warsiin näyttää yhä toden näköisemmältä.
Tosin eipä star warsin omistajakaan juuri sarjasta välitä.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Eihän tässä mikään kiire..

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kas kummaa, kun mitään edes mainitsemisen arvoista kaikkien näiden vuosien jälkeen ei ole näkynyt eikä kuulunut.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ei kai kukaan ole huolissaan siitä, etteikö EA tekisi Star Wars -pelejä. Minua huolettaa pikemminkin se, että EA vain jatkaa tätä onnenonkimista games as a service -paskeidensa kanssa, eikä loppujen lopuksi saa koskaan mitään kunnollista peliä aikaiseksi.

Kaikesta mitä EA on tähän asti tehnyt puuttuu Star Warsin henki täysin. Battlefrontien äänimaailma ja kuvasto voivat olla millintarkkaan imitoituja leffoista, mutta ei SW:ssä ole kyse vain jostain laasepyssyn piupiu-äänistä, valosapelien sirityksistä tai Stormtrooperien kypärien yksityiskohdista. Pitää olla seikkailufiilistä ja elämää suurempia tarinoita kerrottavaksi. Näiden toimittamisessa EA on epäonnitunut täysin.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

IMAGE(https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/az9MZxq_700bwp.webp)

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Armaceptor

[img]https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/az9MZxq_700bwp.webp[/img]

Heiheiheiheeeei! Eipäs unohdeta Star Wars™: Galaxy of Heroes™ (2015), joka on eeppinen roolipeli, jossa keräät ja taistelet ikonisilla hahmoilla Galaxin™ hallinnasta. Rakenna ultimaattinen tiimi! Tule Galaxin™ hallitsijaksi! Pelaa voimakkailla hahmoilla! Ota yhteen eeppisissä avaruusalustaisteluissa! Nouse kiltasi huipulle!

Hae nyt ilmaiseksi Google Play -kaupasta tai App Storesta! (Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinästä, sekä mikromaksuista)