EA ostaa jeeppejä / Uutiset / pelaaja.fi

EA ostaa jeeppejä

24.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
6

Seuraavassa Medal of Honor -pelissä pääsee ajamaan klassisella Willys-Overland-jeepillä. Pelijätti EA on solminut sopimuksen, jonka ansiosta nämä ajoneuvot löytyvät hienosti mallinnettuina Medal of Honor: Airborne -pelistä.

On totta, että jeeppejä käyttivät myös maahanlaskujoukot. Niitä myös valmistettiin parhaimmillaan yksi 90 sekunnissa. Kaiken kaikkiaan klassista jeeppimallia valmistui yhteensä 350 000 kappaletta. Se tekee laitteesta todellisen yleistyökalun.

Medal of Honor: Airbornessa on osioita, joissa pelaaja saa ajaa näillä ajoneuvoilla. Oletettavasti niistä löytyy myös aseistusta.

Vielä tässä vaiheessa on vaikea sanoa, kuinka tarpeellisilta tai päälle liimatuilta ajo-osiot lopullisessa pelissä tuntuvat. Toivottavasti niillä on ihan oikea tarkoitus.

Maahanlaskujoukkojen edesottamuksiin keskittyvä Medal of Honor: Airborne julkaistaan pc:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle vuoden 2007 alkupuolella

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Varmaan tuo 90 sekuntia kellotettiin vasta kasausvaiheessa. Kova tulos silti. Vielä kun ihmiset suhtautuisivat samalla tarmolla muuhunkin kuin sotimiseen...

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ei kun siis sadan prosentin TYÖLLISYYS. Sen siitä saa, kun aamuyön tunteina kirjoittelee tuubaa.

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Hifistelyksi menee mutta... Tarkoittaako tuo 90 sekunttia oikeasti kokoamisaikaa vai aikaa, jonka välein yksi uusi jeeppi valmistui? Syntyyhän lapsiakin n. 3 sekunissa (tai jotain sinnepäin), mutta kauemmin niiden "kokoamiseen" menee - tuotantolinjoja vaan on niin hemmetin paljon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hifistelyksi menee mutta… Tarkoittaako tuo 90 sekunttia oikeasti kokoamisaikaa vai aikaa, jonka välein yksi uusi jeeppi valmistui? Syntyyhän lapsiakin n. 3 sekunissa (tai jotain sinnepäin), mutta kauemmin niiden ”kokoamiseen” menee - tuotantolinjoja vaan on niin hemmetin paljon."

Hauska vertaus, mutta kyllä se mitataan kuinka usein uusi jeeppi valmistui.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse en ole Airbornessa jeeppejä pahemmin nähnyt. :O

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eipä ole kyllä näkyny juu jeeppejä kyseisessä pelissä.

Nostoja