EA paljasti Need for Speed Unboundin – luvassa animaatiotehosteilla ryyditettyä kaahausta vielä tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

EA paljasti Need for Speed Unboundin – luvassa animaatiotehosteilla ryyditettyä kaahausta vielä tänä vuonna

7.10.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
4

EA on paljastanut Need for Speed -pelisarjan seuraavan osan.

Kuten huhut kertoivat, esiteltiin Need for Speed Unbound eilen esitellyllä trailerilla. Traileri esittelee etenkin pelin visuaalista ilmettä, joka yhdistelee katutaiteesta inspiraatiota ammentavia animaatioita realistisiin autoihin.

Uuden ilmeen ohella EA kertoi lisätietoja myös pelin sisällöstä. Yksinpelikampanjassa pelaajat pääsevät kipuamaan tulokkaasta katukisojen kuninkaaksi. Luvassa on perinteisen kilpakaahauksen ohella driftausta, poliisien pakoilua sekä esimerkiksi vedonlyöntiä kisailuun yhdistettynä. Pelin kerrottiin sisältävän myös moninpelitilan. Verkkopelistä ei kuitenkaan vielä paljastettu yksityiskohtia.

Criterion Gamesin kehittämä Need for Speed Unbound julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja pc:lle 2. joulukuuta. Peliä tuetaan myös julkaisun jälkeen ilmestyvillä ilmaisilla sisältöpäivityksillä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Ehkä ton tyylin olisi saanut vetää vieläkin överimmäksi vähän Auto Modellistan tyyliin. Toki vaikea sanoa ennen varsinaista pelikuvaa, mutta tämä nyt saattaa mennä jossain vaiheessa ostoon ihan jo siitä syystä että on Criterionin eikä Ghostin tekemä. Toivottavasti avoin maailma ei olisi niin suuressa roolissa kuin aiemmissa NFS peleissä. Forza Horizon vaan tekee kaiken paljon paremmin, joten toivoisin jotain kompaktimpaa Burnout tyylistä kokemusta.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Vaikka tuo tyyli on jollain tasolla geneerinen, niin ainakaan se ei pyri täydelliseen realismiin tai kopioimaan Fortniten karkkiväreissä räiskyvää maailmaa. En ole vastaavaa tyyliyhdistelmää nähnyt peleissä ja siitä propsit, riippuen toki miten trailerin sisältö heijastelee varsinaisen pelin sisältöä. Tästä huolimatta, tuskin ostan peliä, vaikka nuorempana NFS olikin iso juttu.

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi

Näytti kyllä harvinaisen rumalta ja naurettavalta tyylisuunnalta. Ei jatkoon! 👎

Käyttäjän sir_jakob kuva
sir_jakob

Näkisin tyylissä jopa tulevan trendin mahdollisuutta. Tulevassa Street Fighterissahan on myös paljon samaa.
Voisi myös jonkinlaisen yhteyden vetää myös Into the Spider-Verse elokuvaan. Tykkään kyllä kovasti.