EA paljasti NHL 14:n – ensitiedot ja traileri julki / Uutiset / pelaaja.fi

EA paljasti NHL 14:n – ensitiedot ja traileri julki

15.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Electronic Arts on paljastanut virallisesti NHL 14 -pelin. Suositulle lätkäsarjalle jälleen jatkoa tuova uutukainen nähdään Suomessa syyskuun 12. päivä trailerin perusteella ainakin Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla.

Uudessa NHL:ssä on erityisesti haluttu panostaa tällä kertaa kontaktiin. EA on vahvistanut pelin fysiikkamoottorin lainanneen hieman FIFA-sarjalta saadakseen mukaan esimerkiksi näyttävämpiä ja aidompia taklauksia, minkä ohella pelaajien välisissä taisteluissa hyödynnetään nyrkkeilysarja Fight Nightin teknologiaa.

Pelitiloista uudistuksia on kohdannut varsinkin Be A Pro -tila, joka tunnetaan nyt nimellä Live the Life. Nimensä mukaisesti pelitilassa pyritään nyt nostamaan yksittäisen pelaajan elämää vahvemmin esiin NHL:n ihmeellisessä maailmassa, mikä tarkoittaa, että otteluiden ulkopuolella pääsee antamaan haastatteluita ja viettämään aikaa pelikaverien kanssa. Valinnat, joita pelaaja näissä tapauksissa tekee, vaikuttavat tämän suhteeseen joukkueen, fanien ja hallintopuolen kanssa.

Ohessa pelin julkistustraileri.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Nyt perkele se pelattavuus kunnolliseksi, kun 13 oli lähes pelikelvoton. Erityisesti tekoälyä vastaan pitäisi nyt saada peli siedettäväksi. Myös latausaikoja (ainakin ps3:lla) lyhyemmiksi ja muutenkin valikot kuntoon.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Nyt on fokus kohdillaan Fight Night- teknologia tappeluihin, yeah right. Balanssi olisi termi, joka pitäisi olla änärikehittäjien keskiössä, vai mitä mieltä olette esim. "spiderman"-maalivahdeista.

Käyttäjän Aryxos kuva
Aryxos

kumma juttu pelasin eilen nhl 12 ja ihmettelin että milloin nhl14 traileri tulee ,tässä se nyt on!

Käyttäjän juup3li kuva
juup3li

Samantasoista laatua näyttäisi olevan, kuin edeltäjät.

Käyttäjän oldschool64 kuva
oldschool64

On paljon muutakin mikä mietityttää, mutta yks juttu mitä koitin tästä vilkuilla että onkohan vieläkin jäällä vaan yksi tuomari, asia joka häirinny jo pitkään änäri sarjassa.

Käyttäjän Playboy kuva
Playboy

Onhan tuo fyysisyys makeeta änärissä mutta eniten mietityttää tekoäly. NHL 13:ssa tietokone syötteli minne sattui ja ei ollut mitään pelisilmää. Taitaa olla vähän samaa kuin NHL 12 eli toisin sanoen NHL 13.5

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

En ymmärrä miksei tätäkin peliä voisi julkaista vaikka kerran parissa vuodessa (EA saa vaan rahaa kun porukka ostaa). En näe mitään järkevää syytä että miksi joku ostaisi tätä joka vuosi. Eikös noihin tule netin kautta kaikkia pelaaja päivityksiäkin sun muuta?

Käyttäjän ModernPelaaja kuva
ModernPelaaja

No niin. EA on aika vasta julkassu ton NHL 13 (no on siit jonkin aikaa) mut kuitenki en aatellu et taa tulis jo nyt. Ja kun katoin ton trailerin, niin siin oli enimmakseen taklauksia ja muuta vastaavaa (se on hyva) Uskon et tulloo Ps4... Mut hyva peli nakojaan on...

Käyttäjän saminue kuva
saminue

Samaa paskaa eri paketissa!! Voipi olla että tämä kappale jää väliin.. Olis nyt edes oikea määrä tuomareita pelissä, joita vois myös "vahingossa" taklailla :)

Käyttäjän MiroTheGamer kuva
MiroTheGamer

Samalta paskalta näyttää, 12:sta jakso ees pelaa, 13:sta väänsin ehkä yhteensä jtn viisi tuntia ja tätä tulee tuskin edes ostettua. Toi Live the Life kuulostaa siistiltä, mutta jotenki tuntuu, että se on toteutettu jotenki huonosti :P