EA paljasti yllätyspeli A Way Outin – lähde persoonalliselle pakomatkalle kaverin kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

EA paljasti yllätyspeli A Way Outin – lähde persoonalliselle pakomatkalle kaverin kanssa

10.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Electronic Arts on paljastanut viimein kunnollisesti pelin, jota se on työstänyt yhteistyössä Brothers: A Tale of Two Sonin luojien kanssa. Kyseessä on jälleen raskaasti yhteistyön varaan suunniteltu A Way Out, joka ei ole mikään aivan tavanomainen EA-tuote.

A Way Out kertoo tarinan kahdesta vankilassa toisiinsa tutustuvasta miehestä, jotka päätyvät yhteisvoimin pakenemaan ahdingostaan. Pelin pelaaminen näyttäisi tapahtuvan kokonaisuudessaan jaetun ruudun voimin, jotta pelaajat näkevät jatkuvasti toistensa puuhailun. Pelaamiseen ei pakoteta kuitenkaan vain paikallisesti, vaan myös verkkopeluuta tuetaan.

Ohesta voi kurkistaa ensimmäiset trailerit A Way Outista. Videoista ensimmäinen keskittyy sen tarinaan, kun toisessa näkemään päästään myös sen monipuoliseksi lupailtua pelattavuutta.

A Way Out on osa Electronic Artsin tuoretta EA Originals -julkaisuohjelmaa. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä on pakko saada pelata jonkun kanssa samalla sohvalla istuen.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Joo, vaikuttaa kyllä hyvältä sohvapeliltä.

Käyttäjän rap kuva
rap

Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta peliltä. Mutta. Entäs jos ei ole ketään kenen kanssa pelata? Online puolihan on tunnetusti vaan täynnä pelkkiä pelleileviä kusipäitä. Johan se on gta v nähty ettei tuntemattoman kanssa pelaamisesta tule yhtään mitään...

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kuin leffatraileri. Idea on kuitenkin todella hyvä, jollaisia ei ole peleissä nähty. Tämä voisi olla todella viihdyttävä kaverin kanssa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt tuli hypet tästäkin! Todella mahtavan oloinen teos ja voin kuvitella kuinka hauska tuota on pelata vaikka asiat menisivät päin persaustakin! Ehdottomasti julkaisussa hankittava jos yhtään näyttää että on laatua tulossa ulos. Nämä ensimmäiset pätkät kyllä lupaavat hyvää ja nyt aloitankin tämän pelin suhteen "ei enää videoita"-ajan. Pitää vain lueskella ennakoita ja muuta ja jos yhtään vielä vaikuttaa hyvältä niin kassan kautta ulos!

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

EA:n puuduttavan lähetyksen tervetullut ylläri! Odotan kyllä mielenkiinnolla tätä peliä. Odotukset ovat korkealla, sillä pidin Brothersista eikä saman sohvan co-op pelejä liikaa ole, tai co-op pelejä ylipäätään. Toivottavasti tästä tulee hyvä niin pääsee muijan tai kaverin kanssa pelailemaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Itse vihaan jaetun ruudun pelejä, co-op kaverin kanssa omilta näytöiltä on tuhat kertaa hauskempaa. Harmi että tämä muuten hauskan näköinen peli pilataan tunkemalla jaettu näyttö ilmeisesti myös netin väliseen peluuseen, enpä ole typerämpää keksintöä vähään aikaan nähnyt. Jää takuulla ostamatta.