EA-peliin runsaasti merkittävää ilmaista sisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

EA-peliin runsaasti merkittävää ilmaista sisältöä

9.06.2008 // Kirjoittanut: Riot
23

Criterion julkaisee vuoden 2008 aikana merkittäviä netistä ladattavia paketteja tammikuussa julkaistuun Burnout Paradise -peliinsä (lue Pelaajan arvostelu) ja kaiken lisäksi vielä ilmaiseksi.

Peliä tasapainottavien muutosten ja bugikorjausten ohella luvassa on peliä konkreettisesti muuttavaa sisältöä. Criterion kuuntelee aktiivisesti pelisarjan faneja ja muokkaa peliä osittain näiden toiveiden mukaan.

Cagney, Davis ja Eastwood

Ensimmäinen merkittävä päivitys on Cagney, joka julkaistaan 10.heinäkuuta. Se sisältää muunmuassa 70 uutta Freeburn-haastetta, mahdollisuuden omien mp3-soittolistojen kuuntelemiseen pelatessaan, kaksi uutta ajoneuvoa (Hunter Olympus ja salainen Criterion-kiesi) ja uusia skinejä autoille, joista kaksi on fanien tekemiä. Luvassa on myös kolme uutta netissä pelattavaa Freeburn-pelitilaa: Road Rage, Stunt Run ja Marked Man.

Seuraavat päivitykset ovat Davis ja Eastwood. Davis sisältää moottoripyöriä ja tuo uusien pelitilojen ohella yön Paradise Cityyn. Eastwood julkaistaan vuoden lopussa ja se sisältää kokonaan uuden pelattavan alueen, jota kuvaillaan Miamin ja Los Angelesin risteytykseksi.

Päivitysten myötä oma kiinnostukseni Burnout Paradisea kohtaan nousi huomattavasti. Tosin enemmän annan propseja mainiosti nimetyistä laajennuksista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Hieno homma että tulevat ilmaiseksi!! En peliä omista kun ei oikein napannut se, mutta varmasti hyvä uutinen siitä pitäville!

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

voipi kyllä olla että tuota vois sitten kokeilla kun nuo pyörät tulee siihen ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuinka tämä voi olla mahdollista? Eihän EA koskaan anna mitään ilmaiseksi.

Käyttäjän Sylar kuva
Sylar

Ilmainen sisältö on aina plussaa, vaikka itse en peliä omistakkaan.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Rupeaa tuo lisäsisältö todellakin houkuttelemaan niin paljon, että pelin voisi hyvinkin ostaa. Päätin että en Paradisea hankin vaikka omistankin 2 Burnout-peliä PS2:lle, mutta nyt on kyllä peli ruvennut houkuttelemaan paljon. Samoin kuin myös Thomaksella.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Itseänikin alkoi mietityttämään otsikkokin. EA:sta on kyse, joten miten voi tulla ilmaista sisältöa? :D
Kuitenkin, on todella hyvä että pelaajat saava sitä ilmaisenakin.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näenkö unta, EA antamassa ilmaista sisältöä? Nyt on maailmankirjat sekaisin.

Käyttäjän Riderwall kuva
Riderwall

Itselleni ei ole uutinen nämä päivitykset, mutta on tullut pohdittua miten Criterion on saanut EA:n pistämään nämä päivitykset ilmaisiksi.

Käyttäjän Riderwall kuva
Riderwall

Ja toivottavasti on tulossa lisää tehtäviä yksinpeliin karttalaajennuksien mukana, koska sain juuri pari päivää sitten pelin 101% läpi. Ja tietysti suosittelen peliä autopelien ystäville, vaikka pelissä ei mitään varsinaista juonta ole, mutta ei se pilaa peliä. Moninpeli on parhautta siinä, varsinkin kaverien kanssa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt on kyllä EA:lla vedetty aineita ja kovia sellaisia!

Miten ihmeessä he raaskivat antaa ilmaista lisäsisältöä, tuollaisella menollahan he ovat kohta konkurssissa, kun liian avokätisiksi alkavat. :O

Pitääpi tästä sanoa kaverille, joka omistaa kyseisen pelin, pääseepähän sitten odottelemaan moisia. :D