EA-pomo: Call of Dutyn epävarma tulevaisuus on mahtava tilaisuus Battlefieldille / Uutiset / pelaaja.fi

EA-pomo: Call of Dutyn epävarma tulevaisuus on mahtava tilaisuus Battlefieldille

20.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson uskoo Microsoftin Activision-kaupan olevan hyväksi Battlefield-pelisarjalle.

Goldman Sachsin haastattelussa esiintyneen Wilsonin mukaan EA ei ole onnistunut riittävän hyvin kahden viimeisen Battlefield-pelin kanssa. Tästä huolimatta hän uskoo edelleen Battlefield-pelisarjan tulevaisuuteen. Wilsonin mukaan Battlefieldin parissa työskentelee nyt tiimejä, jotka ovat valmiita ottamaan räiskintäpelimarkkinat haltuun. 

– En usko meidän tehneen riittävän hyvää työtä sarjan kahdessa viimeisessä osassa. Meillä on paljon työtä tehtävänämme, Wilson kommentoi Battlefield V:n ja Battlefield 2042:n heikkoa menestystä.

Wilsonin mukaan myös epävarmuus Call of Dutyn tulevaisuudesta on hyväksi Battlefieldille. Microsoftin Activision-kauppa ja sen mukanaan tuomat kysymykset mahdollisesta konsoliyksinoikeudesta tarjoavat EA:n pelisarjalle tilaisuuden kasvattaa osaansa markkinoilla.

– Alustariippumattomuus on mahtava tilaisuus Battlefieldille maailmassa, jossa Call of Dutyn tulevaisuudesta ja julkaisualustoista on avoimia kysymyksiä.

Vaikka Battlefield-pelisarjan seuraavaa osaa ei vielä ole paljastettu, on EA kertonut jo tehneensä isoja muutoksia sarjan kehitykseen. Yhtiö nimitti viime vuoden lopulla Battlefieldin vetovastuuseen Vince Zampellan, joka tunnetaan työstään Call of Duty -kehittäjä Infinity Wardin sekä Titanfallista ja Apex Legendsistä tutun Respawn Entertainmentin johdossa. Lisäksi yhtiö on perustanut uuden Ridgeline Games -studion vastaamaan Battlefieldin yksinpelin kehittämisestä.

Lähde: Seekingalpha

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Vastaavasti Battlefieldin epävarma tulevaisuus on mahtava tilaisuus Call of Dutylle.

Nostoja