EA-pomo: Haluamme ja pystymme tekemään asioita paremmin

Peter Moore on päättänyt ottaa kantaa äänestykseen, joka on mahdollisesti kruunaamassa EA:n jälleen Amerikan huonoimmaksi yhtiöksi.

6.4.2013 07:45

Jo toisena vuotena peräkkäin Electronic Arts näyttäisi olevan vahva voittajaehdokas The Consumerist -blogin järjestämässä Amerikan huonointa yhtiötä etsivässä äänestyksessä. Kirjoitushetkellä yhtiö on taistellut tiensä aina välieriin, jossa se on saanut vastaansa lippupalvelu Ticketmasterin.

Kilpailun kiristyessä EA:n operatiivinen johtaja Peter Moore on halunnut tarjota oman näkemyksensä tilanteesta. Tuoreessa blogitekstissään mies myöntääkin, ettei EA ole täydellinen yhtiö, vaan että se on tehnyt mokia esimerkiksi SimCityn kanssa ja tuonut markkinoille odotukset alittaneita pelejä. Erityisesti hän haluaakin tuoda viestissään esiin, että EA on halukas tekemään asioita paremmin ja että se on myös kyvykäs moiseen.

Moore kuitenkin haluaa myös korostaa, että äänestyksen historian aikana EA on jo nostettu esimerkiksi öljyvuotoja ja asuntolainakriisejä aiheuttaneita yhtiöitä pahemmaksi ilmestykseksi. Hän kertookin nähneensä ihmisten kampanjoivan EA:ta vastaan jo, koska Madden-pelien kansiin on äänestetty vääriä pelaajia ja kuinka yhtiö sallii seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä edustavien hahmojen luomisen peleihinsä.

Puolustusta Moorelta saavat myös muutamat EA:n liiketoimintastrategiat. Tekstissään mies vannoi, ettei SimCityn jatkuva nettiyhteyspakko ole pelaajien käyttöoikeuksien hallintaan liittyvä juoni, ja että ilmaispeleille ja mikromaksuille löytyy maailmalta oikeasti kysyntää.

Lähde: EA, Consumerist

Lisää luettavaa