EA-pomo: Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, muttei yksinoikeudella / Uutiset / pelaaja.fi

EA-pomo: Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, muttei yksinoikeudella

12.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Viime vuonna ilmestynyt kiitetty räiskintäpeli Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, EA:n talousjohtaja Blake Jorgensen arvioi.

Stifel 2015 Technology, Internet & Media Conference -tilaisuudessa puhunut Jorgensen kertoi pitävänsä uutta Titanfall-peliä todennäköisenä, vaikka jatko-osaa ei toistaiseksi ole virallisesti julkistettukaan. Jorgensenin mukaan Titanfall olisi yksi osa EA:n räiskintäpelikiertoa, sillä yhtiöllä ei ole aikomuksia tehdä esimerkiksi Battlefieldistä vuosittain julkaistavaa pelisarjaa.

-Tänä vuonna Battlefield Hardline, seuraavana (tilivuonna) Battlefront, Jorgensen kertoi yhtiön räiskintäsuunnitelmista viitaten loppuvuodesta ilmestyvään Star Wars: Battlefrontiin.

Jorgensenin mukaan yhtiö aikoo julkaista vuosittain nimekkäitä räiskintäpelejä, mutta säästellä yksittäisiä pelisarjoja välttääkseen puhkikuluttamista.

Titanfallin osalta Jorgensen totesi myös pelin jatko-osan laajentavan todennäköisesti julkaisureviiriään. Alkuperäinen Titanfall julkaistiin vain pc:lle ja Xbox-konsoleille, mutta EA:n suunnitelmissa on tuoda jatko-osa suurempien pelaajamassojen käsille. Jorgensenin lausunto tukeekin aikaisemmin tehtyjä vihjauksia, joiden mukaan Titanfallin yksinoikeussopimus Microsoftin kanssa kattaisi vain alkuperäisen pelin elinkaaren.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Pakko-ostos kun/jos tulee. Eka Titanfall on edelleen ihan hands down paras nettiFPS mitä olen ikinä pelannut. Se vaan että nykyään kun satojen tuntien jälkeen alkuloiste on kadonnut ja on muutakin pelattavaa, Titanfallin rundit on jotenki niin intensiivisiä että on pakko pitää breikki parin rundin jälkeen.

Just viimeksi eilen pelasin, matsi alkoi aika vahvasti, Most Wanted List-burn card aktiivisena vetäsin 4 tappoa heti alkuun ja titaani käytännössä heti valmiiksi, sillä pari tappoa lisää, mutta sitten kävi monta sellasta haistapaskakuolemaa että vähän niinkun huonolla tuurilla kuolin 4-5 kertaa ennenkuin oikeestaan ehtisin tehdä yhtään mitään, loppumatsista sain taas vähän kerättyä itseäni ja voitettiin 300-298 attrition pointeilla :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Julkaisustrategia kuulostaa hyvältä. Ja kyllä muutenkin. Ei ole tullut ostettua Titanfallia X360:lle ja Onea en luultavasti ihan heti hommaa, joten jatko-osan hankkiminen tulevalle PS4:lleni on hyvin todennäköistä.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itse tuli betaa testattua sekä PC:llä että Onella. Päätin hintaerostakin huolimatta hommata Onelle, koska jostain syystä nautin siitä enemmän. Toki tähtääminen oli helpompaa hiirellä, mutta jotenkin parkouraaminen tuntui luonnollisemmalta ohjaimella. Ja PC:llä ja Onella "metagame" oli hieman erilainen, joka oli osasyy. Vaikka tähtääminen oli PC:llä helppoa, oli Smart Pistoleja käytössä räjähdysmäisesti enempi PC:llä kuin Onella jostain syystä, se oli yksi syy miksi valitsin Onelle hommata.

Saavat mun puolesta käyttää ihan reilusti aikaa jatko-osaan niin saadaan ne ekan osan puutteetkin kunnolla hoidettua pois. Ei kuitenkaan ollenkaan huono aloitus uudelle IP:lle ollut tuo eka osakaan. Ihan mieletön peli :P

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Popcornit valmistukseen näitä janareita varten jotka dumasivat ekan pelin lyttyyn (oikeana motiivina julkaisualusta) mutta tulevat nyt fiilistelemään tätä tulevaa jatko-osaa.

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

HAALLLELUJAH!!!!!

Parasta fps räimettä (pelasin x360) sitte Unreal Tournament 2003 ictf muodon! Titanfallin perään haikaillu koko ps4 omistamisen ajan, ja jos jatko-osa myös pleikkarille tulee, niin mä lähden tästä pissaamaan ämpärikaupalla hunajaa!