EA-pomo: Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, muttei yksinoikeudella

EA:n talousjohtaja kertoo Titanfall -jatko-osan olevan todennäköisesti työn alla, mutta ei enää Xbox-konsoliyksinoikeudella.

12.2.2015 09:55

Viime vuonna ilmestynyt kiitetty räiskintäpeli Titanfall saa todennäköisesti jatkoa, EA:n talousjohtaja Blake Jorgensen arvioi.

Stifel 2015 Technology, Internet & Media Conference -tilaisuudessa puhunut Jorgensen kertoi pitävänsä uutta Titanfall-peliä todennäköisenä, vaikka jatko-osaa ei toistaiseksi ole virallisesti julkistettukaan. Jorgensenin mukaan Titanfall olisi yksi osa EA:n räiskintäpelikiertoa, sillä yhtiöllä ei ole aikomuksia tehdä esimerkiksi Battlefieldistä vuosittain julkaistavaa pelisarjaa.

-Tänä vuonna Battlefield Hardline, seuraavana (tilivuonna) Battlefront, Jorgensen kertoi yhtiön räiskintäsuunnitelmista viitaten loppuvuodesta ilmestyvään Star Wars: Battlefrontiin.

Jorgensenin mukaan yhtiö aikoo julkaista vuosittain nimekkäitä räiskintäpelejä, mutta säästellä yksittäisiä pelisarjoja välttääkseen puhkikuluttamista.

Titanfallin osalta Jorgensen totesi myös pelin jatko-osan laajentavan todennäköisesti julkaisureviiriään. Alkuperäinen Titanfall julkaistiin vain pc:lle ja Xbox-konsoleille, mutta EA:n suunnitelmissa on tuoda jatko-osa suurempien pelaajamassojen käsille. Jorgensenin lausunto tukeekin aikaisemmin tehtyjä vihjauksia, joiden mukaan Titanfallin yksinoikeussopimus Microsoftin kanssa kattaisi vain alkuperäisen pelin elinkaaren.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa