EA säilyttää yksinoikeutensa jalkapallon Mestarien liigaan läpi seuraavat vuodet / Uutiset / pelaaja.fi

EA säilyttää yksinoikeutensa jalkapallon Mestarien liigaan läpi seuraavat vuodet

2.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
EA, EA Sports, Mestarien liiga, FIFA, jalkapallo, urheilu, UEFA,

Electronic Arts on solminut uuden monivuotisen linsessisopimuksen Euroopan jalkapalloliitto Uefan kanssa.

Sopimus tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Super Cup pysyvät vastaisuudessakin pelien maailmassa EA Sportsin FIFA-sarjan yksinoikeutena.  Viimeksi EA pääsi sopimukseen Uefan kanssa vuonna 2018, mitä ennen konamin Pro Evolution Soccer -sarja oli pitänyt hallussaan Mestarien liigan yksinoikeutta kymmenen vuoden ajan.

Uuden lisenssisopimuksen paljastamisen yhteydessä EA on ilmoittanut, että se työstää parhaillaan myös kuutta uutta mobiililaitteille suunniteltua jalkapallopeliä pyrkien tarjoamaan vaihtelevia ja uusia keinoja nauttia virtuaalisesti urheilusta. Hirveän tarkkaan hankkeista ei ole vielä puhutta, mutta tulossa pitäisi olla niin simulaatiohenkisempää pelattavaa kuin arcade-viihdettäkin.

Tuorein FIFA-sarjan pääosa FIFA 21 on vahvistunut sekin nyt julkaistavaksi Stadialle maaliskuun 17. päivä. Aasiassa menestystä niittänyt pc:n ilmaispeli FIFA Online 4 tuodaan vuorostaan piakkoin 15 uudelle alueelle, joiden joukkoon mahtuvat ainakin Venäjä, Turkki ja Puola.

Lähde: Electronic Arts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eipä ihme. Vaikka mikromaksuista valitetaan ihan aiheesta niitä vastaan ei ilmeisesti juuri koskaan äänestetä lompakolla koska pelit keikkuvat myyntilistojen kärjessä siitä huolimatta että kyseessä on vain vuosipäivitys ja mikromaksut takovat aivan uskomattomia summia.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

En ole muutamaan vuoteen enää ostanut. Liitykääpä muutkin boikottiin.

Nostoja