EA Showcase 06: Godfather Xbox 360:lla / Uutiset / pelaaja.fi

EA Showcase 06: Godfather Xbox 360:lla

14.07.2006 // Kirjoittanut: Riot
4

Vaikka Godfatherin tekijäryhmän edustajat eivät sitä suoraan sanoneet, niin on selvää, että Xbox 360-versio on se peli, jonka tekijät halusivat alunperin tehdä. EA on pitämässä sanansa ja tekemässä Xbox 360 –versiosta Godfatherin 1.5 -version.

Xbox 360 –versio näyttää upealta. Ympäristöissä on kaksi kertaa enemmän ajoneuvoja ja jalankulkijoita kuin Xbox-, ja PS2-versioissa, uusia tarinatehtäviä on neljä, kaikkien tehtävien vaikeustasoa ja vihollisten käyttäytymistä on hiottu, monien sisätilojen arkkitehtuuri on vaihtelevampaa ja runsaampaa ja hahmonsa ulkoasua voi muokata käymässä parturissa tai vaateliikkessä. PS2-, ja Xbox-versioissa hahmon ulkoasun muuttaminen edellytti pelistä poistumista ja päävalikossa vierailemista. Sisätiloissa on nyt myös paljon rikkoontuvaa irtaimistoa. Ajotuntumaakin on rukattu uusiksi ja uusia ajoneuvojakin on useampi.

PSP-versio ei tarjoa avointa pelimaailmaa vaan lineaarisemman tehtäväpohjaisen kokemuksen. Audiovisuaalisesti PSP-versio on sekin kuitenkin vakuuttava. PSP-versio kulkee nimellä Godfather: Mob Wars.

Kuva Xbox 360-versiosta

screen_000061_01_00_00lg1.jpg

Kuvia PSP-versiosta

2lg.jpg6lg.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

Tämähän julkaistaan uusimpien tietojen mukaan myös Wiille, alusta asti vain sille kehitettynä. Pitäisi siis olla ainakin EA:n tasolla "innovatiivista" Wiimoten käyttöä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Molemmat näyttävät omasssa sarjassaan upealta; tuo PSP:n Godfatherhan näyttää jopa hienolta. Godfatheria en ole vielä hankkinut, mutta jos XO:n ostaisi tässä kesällä, niin kai sitä tulisi tuokin napattua mukaan. PSP:lle tuon voisi myös ostaa.

Käyttäjän Jokkeboy kuva
Jokkeboy

Todella hyviä uudistuksia XO:lle, odotan innolla kyseistä julkaisua!

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Uudistukset näyttävät olevan luokkaa "tavaraa 2x enemmän", niin tekijät säästyvät suuremmalta työltä. Ctrl+V-Ctrl+C for life.