EA Showcase 06: NHL 07 / Uutiset / pelaaja.fi

EA Showcase 06: NHL 07

14.07.2006 // Kirjoittanut: Riot
64

Electronic Artsin lätkäsarja on ottamassa askeleen, korjaan ison harppauksen kohti terävintä kärkeä NHL 07:lla. EA Showcase 06:ssa pelattavissa olleet PS2-, PSP-, ja Xbox 360 –versiot olivat vakuuttavia.

Vaikuttavan näköinen Xbox 360 –versio on tehty alusta alkaen uusiksi ja ohjenuorana on ollut simulatio, eikä arcade-tyyppinen meininki. Tämä versio oli vielä tekijöiden mukaan hieman vaiheessa, mutta eipä peli kovin keskeneräiseltä tuntunut. Fantastinen grafiikka oli näyttävää ja animaatio todella sualvaa. Selostuskin oli rautaa, eikä ihme. Aikaisemmin NHL 2K –sarjassa äänessä olleet ESPN-lätkäselostajat Bill Clement ja Gary Thorne ovat nyt NHL 07:n eetterissä.

Kuvia Xbox 360 -versiosta
BertuzziClose.jpg
Jovanovski.jpgWardStickHandle.jpg

EA Canada keskittyy täysillä seuraavan sukupolven NHL-pelien kehittämiseen ja nykysukupolven konsoliversiot tehdään uuden tiimin toimesta Electronic Artsin Montrealin studioilla. PS2-versio perusteella muutos on tehnyt hyvää.

Kuvia PSP-versiosta
img0182.jpgfaceoff0018.jpgarena_low0187.jpg

Eniten hämmästytti PSP-versio, joka sisältää kaikki samat pelitilat kuin PS2-versiokin. PSP-versio tarjoaa jopa täysiverisen verkkopelitilan ja mahdollisuuden vaihtaa data PS2-version kanssa. Eikä tämä ole mikään puolivillainen viritys, sillä PSP:llä voi esimerkiksi pelata Dynasty- tai kausi-pelitilaa, tallentaa peli, siirtää tallennus PS2:lle ja jatkaa siellä siitä mihin PSP:llä jäi. Homma onnistuu molempiin suuntiin lähes jokaisessa pelitilassa ja myös hahmonluonnissa. Kovaa kamaa. PSP-versio oli kaunis, sulava ja todella addiktiivinen. Ehkäpä yksi EA:n suurimmista yllätyksistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

PSP-versio, mahtavaa! Meinasinkin jo sortua pahasti lytättyihin Gretzkyihin, kun laitteelle ei muuta lätkää saanut. Tämä pitää tarkastaa.

Hyh, Roloson pois Oilersin maalilta ;)

Käyttäjän Jokkeboy kuva
Jokkeboy

Mahtavaa, että sarjaa kehitetään realistisempaan suuntaan! Itse en ole tykännyt entisestä arcade-tyylistä. Jos lopputulos on hyvä, niin täytyypä miettiä tämän ja 2k7 välillä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onkohan tässä super star modea mikä on NFL ssä? Olisi aika hienoa jos tästä löytyisi se...

Käyttäjän Sequ kuva
Sequ

Kyllä näyttää aika karkkiänäriltä. Jopa Veskareitten animoinnit (onkohan pelikuvaa?) näyttää ihan siltä mitä se oikeasti on. Ja kyllä, realistisempaa kaivataan täälläkin. Eikä pelkkää graffapäivitystä mitä nyt pari viime vuotta on ollut. Tekoälykin on aika pahasti metsässä ollut... Toivottavasti tässä olisi myös se että tuomari menee kattomaan videolta jos on kova hässäkkä maalilla. Koska eikös tuo ominaisuus ollut Nhl 2001 vai 2000. Ja toi todella paljon lisää jännitystä peliin vaikka kyllähän se ketutti että oma maali hylättiin ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ja milloinkahan tämä 07 julkaistaan..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pakko kait se ps3 versio tästä hommata :P Kuhan vaan ps3 tulis eka :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvännäkönenki

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

peli on pakko hankkia keinolla millä hyvänsä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ihan hyvältä näytttää:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti tekoälyäkin on parannettu yhtä hyvin kuin grafiikkaa. +3