EA Showcase 06: uusia kuvia NBA Live 07:sta / Uutiset / pelaaja.fi

EA Showcase 06: uusia kuvia NBA Live 07:sta

14.07.2006 // Kirjoittanut: Riot
7

NBA Live 07 tulee toimimaan Electronic Artsin ja ESPN-urheilukanavan yhteistyön lippulaivana. Tämä näkyy etenkin esimerkiksi Xbox 360 -versiossa, jossa voi kuunnella ESPN-radiolähetyksiä, kuunnella uutisraportteja ja katsoa ESPN:n uutisvideoita ja haastatteluja. Tämä kaikki on liitetty saumattomasti pelin käyttöliittymään, joten valikoita selatessaan ja joukkuetta rakentaessaan voi kuunnella vaikkapa ESPN viikkottaisia NBA-pelaajahaastatteluja.

ESPNmotion3.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Odotan tätä peliä kuin kuuta nousevaa! Olen NBA Liven pitkäaikainen suurkuluttaja. Suurimmat odotukseni ovat kuitenkin PS2 grafiikkatasolla ja kamerakulmissa. Eli onkohan kamera zoom-vaihtoehtoja lisätty? Näyttääkö pelaajien ääriviivat hyviltä ja selkeiltä myös kauemmalla zoomilla?

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Oletan, että nuo ESPN-lähetykset tulevat virtautettuina Internetistä. Ominaisuus kuulostaa aika huikeilta ja antavat varmasti pelille lisäarvoa lajin ystävien silmissä. EA on tekemässä urheilupeleissään pitkästä aikaa jotain aidosti mielenkiintoista.

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

Noh, vihdoinkin ESPN:lle käyttöä. Huomasiko kukaan esimerkiksi NHL 06:sta pelatessa lisenssin olemassa oloa? (Muuta kuin rekisteröityessä onlinepalveluun.) Tuntui ja vaikuttaa vahvasti siltä, että EA Sports vain ryösti kanavasetit 2k Sportsin käytettävistä.

ESPN-nettiradio voi olla kyllä itse muikeus. Tuli viime NHL-kaudella kuunneltua parit matsit nhl.com-lähetyksistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ihkua

Käyttäjän Riot kuva
Riot

EA ei yksinkertaisesti ehtinyt enää sulauttaa ESPN-meininkkiä edellisiin peleihinsä, koska diili varmistui hyvin myöhään pelien tuotanno aikana. Sama ongelma oli 2K-peleissä, joissa ensimmäisessä ESPN-versiossa oli hyvin vähän ESPN-meininkiä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onkohan tämä ominaisuus myös Pc versiossa??
Kenelläkään tietoa..??

Käyttäjän sami kuva
sami

onko tää tulos ps2:sellekkin