EA sijoitti 200 miljoonaa Kiinan pelimarkkinoille / Uutiset / pelaaja.fi

EA sijoitti 200 miljoonaa Kiinan pelimarkkinoille

9.04.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
4

Electronic Arts on ottanut jättiharppauksen kohti Kaukoidän pelimarkkinoita. Yhtiö osti hiljattain 200 miljoonan dollarin arvoisen 19 prosentin osuuden kiinalaisesta The9-verkkopelioperaattorista.

Shanghai Securities Newsin mukaan yhtiöt pääsivät helposti yhteisymmärrykseen tärkeästä sopimuksesta. Kiinalaisfirma sai maaliskuun lopussa yksinoikeuden Fifa-pelien verkkopelipalvelimien ylläpitoon. Sopimus saattaa tuoda verkkopelimahdollisuuden moneen muuhunkin urheilupeliin Kiinassa.

The9 keskittyy pääasiassa massiivisten roolipelipalvelimien ylläpitämiseen. Yhtiö operoi muun muassa World of Warcraftin, MUn ja Mystina Onlinen verkkopelisessioita Kiinassa. Sillä on myös oikeudet Guild Warsiin, Hellgate Londoniin ja Huxleyhin.

Kiinalaisyhtiön liikevaihto oli viime tilivuonna 126,3 miljoonaa dollaria, mikä nosti sen tulosta peräti 112 prosentilla. Pearl Researchin mukaan Kiinan pelimarkkinoiden arvo voi ylittää miljardin dollarin rajan vuonna 2009.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jaahas. Pääseväthän Kiinalaisetkin ''nauttimaan'' EA ''pelien loistavuudesta''

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Taitaa EA rikastua Wow:in avulla tästä lähtien. En tiedä miksi mutta nykyään kuin näen EA merkin niin en ajattele loistavaa peliä vaan ajattelen suoraan sanottuna rahastusta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä EA:lta tulee PALJNO huippupelejä ja mielestäni silä että tulee kuraaki nei ole väliö.

Käyttäjän jones kuva
jones

Sillälailla :D
Eipä tuota nyt olisi voinut muilta kuvitellakkaan kuin EA:lta.. enkä tarkoita tätä missään nimessä negatiivisella tavalla..