EA sivuuttaa lehdistötilaisuuden kesän E3-messuilla, julkistuksia silti odotettavissa / Uutiset / pelaaja.fi

EA sivuuttaa lehdistötilaisuuden kesän E3-messuilla, julkistuksia silti odotettavissa

8.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

E3-messujen rinnalla järjestettävä Electronic Artsin oma pelitapahtuma EA Play on palaamassa taas tänä vuonna, mutta yhden keskeisen muutoksen kokeneena. Siinä missä Los Angelesissa tavanomaisesti tapahtuma on tavanomaisesti lyöty käyntiin perinteisemmällä lehdistötilaisuudella, korvataan se tällä kertaa kahtena ensimmäisenä päivänä pidettävinä useampina erillisinä verkkolähetyksinä.

– Tapahtuma alkaa perjantaina 7. kesäkuuta täysin uuden EA Play -aloitustilaisuuden merkeissä. Jätämme tänä vuonna lehdistötilaisuuden väliin ja korvaamme sen useilla eri livelähetyksillä, jotka lähetetään tapahtuman kahden ensimmäisen päivän aikana. Niiden sisältö noudattelee toivomuksianne: enemmän pelejä ja pelejä tekevien tiimien haastatteluja, EA:n ilmoitus kertoo.

Verkkolähetysten ulkopuolella EA Play on jälleen 8. ja 9. päivä kesäkuuta kaikille avoin ja ilmainen mahdollisuus käydä testaamassa EA:n tulevia pelejä. Varsinaiset E3-messut alkavat tänä vuonna 11. kesäkuuta ja kestävät neljä päivää. Varsinaiset lehdistötilaisuudet pidetään tavanomaisesti ennen messujen varsinaista alkua.

Aiemmin viime vuonna Sony ilmoitti, että se on jättämässä tulevana kesänä E3-messut kokonaan väliin.

Lähde: Electronic Arts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tulossa näköjään normaalia suppeampi E3.

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli
Lainaus Hanska

Tulossa näköjään normaalia suppeampi E3.

Eihän tuo vaikuta kokonaistarjontaan millään tavalla. Ainoastaan se muoto, formaatti, jolla tsrjoavat infoa, muuttuu. Nintendo on jo vuosia esittänyt uutuutensa paikan päällä Direct lähetyksillä. Tämä vaikuttaa samanlaiselta ratkaisulta. Toki Sonyn jääminen kokonaan pois näkyy jossain, se on aivan varmaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se onkin iso menetys jos EA jää pois. Jää ne mobiiliversiot takavuosien suosikeista näkemättä.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Microsoftilta odotettavissa isot E3 kekkerit.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä näistä sen enempää tai vähempää hyödy kuin perinteisestäkään tavasta, joten ihan sama. Pelimessuja voisi järjestää enemmän paikallisesti ympäri palloa ja infotilaisuuksia sitten erikseen. Videoina niistä kuitenkin suurimman osan katsoo kun ei täällä juuri mitään messuja ole ja ne mitä on, ei ole pitkän matkan arvoisia.

Nostoja