EA Sports WRC esiteltiin – Codemastersin uusi rallipeli saapuu marraskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

EA Sports WRC esiteltiin – Codemastersin uusi rallipeli saapuu marraskuussa

5.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

EA Sports WRC on esitelty virallisesti maailmalle.

Viime viikolla julkisuuteen tupsahtanut rallipeli on saanut paljastustrailerin. Samalla autoilupeleistään tunnetun Codemastersin uutuuspelille annettiin myös vahvistettu julkaisupäivä.

Unreal Engine -pelimoottorilla rakennettu EA Sports WRC on EA:n ensimmäinen rallin maailmanmestaruussarja WRC:n virallisella lisenssillä varustettu peli. EA Sports WRC:n kerrotaan sisältävän 18 virallista sijaintia rallin maailmanmestaruussarjasta ja kaikkiaan 78 ralliautoa 18 eri sarjasta kuuden vuosikymmenen varrelta. Pelin luvataan tarjoavan myös kaikkien aikojen realistisimman ralliajotuntuman sekä joukon pelimuotoja, mukaan lukien 32 pelaajan alustojen välisen moninpelin.

EA Sports WRC julkaistaan 3. marraskuuta pc:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Pelin ennakkotilaajat pääsevät lisäksi rallin makuun kolme päivää ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

VR-moodi vain PC:lle, joten pitäkööt pelinsä...

Käyttäjän Jubkolme kuva
Jubkolme

Vaikuttaa lupaavalta toistaiseksi, saa nähdä vaan onko perus pelissä ainoastaan muutama rata ja kymmenen autoa, loput varmaan ea:n tuntien joutuu ostaa tuhansilla euroilla.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Credit where credit is due: Virallinen WRC-lisenssi ei olisi todennäköisesti ollut Codemastersille mahdollinen ilman EA:ta ja lisäksi propsit, että myös vr-tuesta on pidetty kiinni, vaikka onkin varmaan aika marginaaliyleisön ominaisuus.