EA tasapainottelee kylläisyyden ja kyllästymisen välillä Tähtien sodan kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

EA tasapainottelee kylläisyyden ja kyllästymisen välillä Tähtien sodan kanssa

5.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
EA tasapainottelee kylläisyyden ja kyllästymisen välillä Tähtien sodan kanssa

Electronic Arts tiedostaa, että liika voi olla liikaa jopa Tähtien sodan kohdalla.

Yhtiö on jo aiemmin valottanut suunnitelmiaan kymmenvuotisen lisenssisopimuksensa varalle: luvassa on useampia elokuvauniversumia laajentavia teoksia eri genrejen ja alustojen puitteissa. Toistaiseksi projekteista on julkistettu vain marraskuussa ilmestynyt Star Wars Battlefront sekä Dead Space -konkari Visceral Gamesin tuleva toimintaseikkailu, josta ei vielä tiedetä juuri mitään.

Credit Suissen vuosittaisessa teknologia- ja mediakonferenssissa vastikään vieraillut Electronic Arts -pomo Peter Moore kuitenkin käsittää, ettei loputon tarjonta ole välttämättä hyväksi suosituillekaan sarjoille. Miehen puheiden perusteella vaikuttaa epätodennäköiseltä, että EA:n Star Wars -sarjat yritettäisiin ahtaa tulevaisuudessa Battlefieldin ja yhtiön urheilupelien tapaan vuosittaiseen julkaisumuottiin. 

– On olemassa tietynlainen kyllästymispiste, johon osumme vielä Star Wars -pelien kanssa, Moore pohti konferenssissa rehelliseen sävyyn.

Varovaisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Electronic Arts ottaisi joka tapauksessa täyttä iloa irti Tähtien sodan suursuosiosta. 

– Emme voisi olla yhtään enempää innoissamme tästä, Moore hehkutti.

Lähde: Examiner.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tulisi jotain lentelyä (Rogue Squadron!) sekä Jedi Knightien tyylistä fps-menoa niin olisin tyytyväinen. Se peruttu pelikin vaikutti mielenkiintoiselta, kenen nyt sitten olikaan.

Battlefront tuntuu oikein mainiolta SW-peliltä mutta itse en ole tavannut ostaa pelkkiä moninpelejä, ellei kaveriporukka lähde mukaan (kuten Gears of Warien suhteen). Evolvekin kiinnosti mutta sekin jäi ostamatta ja luultavasti jää jatkossakin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Star Warsia ei voi koskaan voi olla liikaa, tosin huonoja Star Wars lisenssipelejä voi.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

EA kyllä osaa hommansa

Nostoja