EA: Uusi DICE-Battlefield jouluksi, Mass Effect: Andromeda ja Titanfall myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

EA: Uusi DICE-Battlefield jouluksi, Mass Effect: Andromeda ja Titanfall myös tulossa

29.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Julkaisija EA lupaili isoja pelejä tulevalle tilivuodelle viimeisimmässä tulosjulkistuksessaan.

EA:n viimeöisessä tuloskatsauksessa yhtiö paljasti julkaisevansa ruotsalaiskehittäjä DICEn aiemmin vihjailevan seuraavan Battlefield-pelin jouluksi 2016. Maaliskuun 2017 loppuun kestävän tilivuoden loppupuoliskolla saapuu BioWaren tieteisroolipeli Mass Effect: Andromeda. Lisäksi tulossa on uusi Titanfall-peli, jonka julkaisuikkunasta ei kuitenkaan annettu tarkempaa tietoa. Tilivuosi myös alkaa odotetulla julkaisulla, sillä DICEn Mirror's Edge Catalyst julkaistaan toukokuussa.

Yhtiön mukaan Star Wars Battlefront ylitti myyntiennusteet. Peliä toimitettiin kauppoihin 13 miljoonaa kappaletta. Toimitusjohtaja Andrew Wilsonin mukaan Star Wars Battlefrontia rikkoi pelaajien perinteisiä sukupolvirajoja houkuttelemalla mukaan uusia pelaajia sekä nuorten että vanhempien joukosta. EA vihjasi myös seuraavasta Battlefront-kokemuksesta paljastamatta kuitenkaan tarkempia yksityiskohtia asian tiimoilta.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Siis mitä ihmettä, onko Mass Effect siirtynyt ensi vuodelle?!
No eipä se loppujenlopuksi kovin paljon harmita, kun intti kutsuu kesällä, niin eipä uutta Mässyä oliskaan ehtinyt kovin paljoa tahkoa syksyllä. :D
Ja parempi, että kunnolla viimeistelevät pelin, kuin että julkaisisivat pökäleenä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

EA:lta tulossa hyvä kattaus, josta ei silti itselleni löydy samanlaisia pakko-ostoksia mitä vuosi muuten pitää sisällään. Moninpelejä - joita EA:lla on paljon - ei tule hirveästi pelailtua nykyään, ei ainakaan vuosipäivityksiä kun niiden paras elinikä on juuri tuosta vuosittaisesta julkaisusta johtuen niin ärsyttävä.

Mieluummin ostaa jonkun Helldiversin (tms.) jonka peliyhteisö pysyy paremmin kasassa, koska ei ole tulossa kohta jatko-osaa. Ja älkää nyt prkl sanoko että Helldivers 2 on tulossa :D Ei sillä ettenkö ottaisi mutta kun juuri kehuin jatko-osattomuudella peliä.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki
Lainaus käyttäjältä Markka1

Siis mitä ihmettä, onko Mass Effect siirtynyt ensi vuodelle?!
No eipä se loppujenlopuksi kovin paljon harmita, kun intti kutsuu kesällä, niin eipä uutta Mässyä oliskaan ehtinyt kovin paljoa tahkoa syksyllä.
Ja parempi, että kunnolla viimeistelevät pelin, kuin että julkaisisivat pökäleenä.

Se että julkaisu viivästyy ei tarkoita sitä, etteikö se olisi höyryävä läjä itteään. Biowaren jokainen peli dragon agen ensimmäisestä osasta lähtien on julkaisut viivästyneet. Myöskin dragon age 2 ja da:i julkaisut siirrettiin ja siitä huolimatta olivat molemmat läjä erästä ruskean väristä löyhkäävää materiaalia.

Käyttäjän DoomiPeikko kuva
DoomiPeikko

Helvetti jos nyt tarttee ostaa uusi näyttis uutta Battlefieldia varten, kesällä viimeksi kulutin suolaiset 400 euroa tähän nykyiseen. Toivottavasti se uusi Frostbite on yhtä mukautuvainen eri masiinoihin kuin BF4:sessa.

Nostoja