EA valitsi seitsemän kansikuvapoikaa / Uutiset / pelaaja.fi

EA valitsi seitsemän kansikuvapoikaa

13.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
12

Electronic Arts on julkaissut listan seitsemästä jalkapalloilijasta, jotka tähdittävät tulevan Fifa 07:n kansia ympäri maailman. EA:n mukaan maailman seitsemän lahjakkainta huippufutaajaa auttavat merkittävästi pelin mainonnassa.

Britanniassa pelin kannessa komeilevat maailman paras pelaaja Ronaldinho sekä Manchester Unitedin superlahjakkuus Wayne Rooney. Pohjois-Amerikan versiossa Barcelonassa vaikuttavan Ronaldinhon rinnalla ovat L.A. Galaxyn hyökkääjä Landon Donovan ja Benfican Francisco "Kikin" Fonseca. Saksassa peliä mainostaa Lucas Podolski, Espanjassa David Villa ja Ranskassa puolestaan Lyonin Juninho Pernambucano.

XBOX_ajax_v_mainz2.jpg

- EA Sports työskentelee maailman parhaiden pelaajien kanssa kehittääkseen parhaan jalkapallopelin. Jokainen kanteen pääsevä pelaaja on maailman paras omalla pelipaikallaan. Tarjoamme kokoonpanon, jota vastaan jokaisella menneellä tai nykyisellä huippujoukkueella olisi vaikeuksia, yhtiön Euroopan osaston varajohtaja Clive Downie lupasi.

- Fifa on se peli, jota pelaan aina joukkuetovereitteni kanssa, kun matkustamme. On hienoa päästä jälleen kanteen Ronaldinhon kanssa. Viime kausi oli minulle erittäin hyvä, mutta uskon tulevan kauden olevan vielä menestyksekkäämpi sekä pelille, että minulle, Rooney kertoi.

Oikeudet Valioliigaan myyty

EA ilmoitti myös, että se on ostanut yksinoikeudet Englannin Valioliigan lisenssiin. Sopimus ulottuu kauden 2010-2011 loppuu saakka.

XBOX_newcastle_v_celtic1.jpg

- Valioliiga on erittäin arvostettu ja jännittävin liiga koko maailmassa. Olemme todella innoissamme tästä sopimuksesta. Fifa on aina tarjonnut kaikista autenttisimman pelikokemuksen, ylisti EA:n Britannian markkinointipäällikkö Dan Holman.

Pelistä löytyy aivan uusi pelitila, jota pelataan verkossa. Tässä pelitilassa pelaaja voi kamppailla lempijoukkueellaan sen vastustajia vastaan samoihin aikoihin, kun joukkueet kohtaavat tosielämässäkin. Systeemistä ei ole vielä enempää tietoa, mutta jalkapallomaailman oikeisiin tapahtumiin perustuva pelitila käsittää Valioliigan lisäksi ainakin Saksan Bundesliigan, Ranskan Liigan ja Meksikon ensimmäisen divisioonan.

XBOX_ajax_v_chivas1.jpg

Uusittu tekoäly varmistaa, että kaikki 11 pelaajaa tekevät kentällä realistisia päätöksiä. Tekijätiimi on panostanut muutenkin realismiin, sillä pelaajat hankkivat nyt enemmän pikkukolhuja ja menettävät pelikuntoaan aggressiivisista pallontavoittelutilanteista. Myös esimerkiksi monipuolisempien taktiikoiden luomista ja kierrepotkujen viljelemistä on kehitetty.

EA Kanadan kehittämä peli saapuu lähes kaikille mahdollisille konsoleille lokakuussa.

XBOX_celtic_v_leverkusen.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

"EA ilmoitti myös, että se on ostanut yksinoikeudet Englannin Valioliigan lisenssiin. Sopimus ulottuu kauden 2010-2011 loppuu saakka."

Yksinoikeudet on perseestä. Nyt nähdään PES-peleissä taas Von Nistelroumeja :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Yksinoikeudet on perseestä. Nyt nähdään PES-peleissä taas Von Nistelroumeja"

Eipä tuo Nistelroumi pelaile enää Valioliigassa ;)

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Se olikin esimerkki PES-pelien nimiväännöksistä. ;F

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pessi on paras

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pes on paras sarja. Parasta on pelata pelkkää yhtä paikkaa :)

Käyttäjän hippiletti_ kuva
hippiletti_

Ärsyttää kun EA ostaa melkein kaikki lisenssit mitä saa. Pessi kärsii..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"EA ilmoitti myös, että se on ostanut yksinoikeudet Englannin Valioliigan lisenssiin. Sopimus ulottuu kauden 2010-2011 loppuu saakka."

Voihan..... Taas joudun käyttämään tuntikausia PES-joukkueiden muokkaamiseen. Se on niin väärin, että parempi peli ei saa lisenssejä.

Käyttäjän Konda kuva
Konda

PES tulee taas olemaan selkeästi parempi kuin FIFA, joten eipä tuo haittaa. Lisäksi netistä löytää päivityksetkin pessiin jos vaan esimerkiksi maxdrive löytyy!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

fifa on mennyt viime vuosina paljon eteenpäin. visuaalisesti fifalle ei löydy vastusta, ja uskon PES:in ja fifan lähetyvän myös pelillisesti entistä enemmän toisiaan lähitulevaisuudessa.

itse ostan fifa o7:n varmaankin xbox 360:lle.

Käyttäjän kikko kuva
kikko

inhoon futis pelejä

Nostoja