EA vihjailee tuovansa kuukausimaksullisen EA Access -palvelunsa uusille alustoille

EA vihjailee kuukausimaksullisen pelipalvelunsa EA Accessin laajentavan tulevaisuudessa alustavalikoimaansa.

2.11.2017 08:59

Electronic Arts on vihjaillut suunnittelevansa EA Access -palvelunsa laajentumista uusille alustoille.

Sijoittajilleen pitämässään tilaisuudessa yhtiön Andrew Wilson ei paljastanut suoraan, mille alustoille kuukausimaksullinen pelipalvelu olisi saapumassa mutta vihjaili suunnitelmien olevan käynnissä.

– Meidän tilauspohjaiset palvelut, kuten EA Access ja Origin Access, tuovat lisää pelaajia mukaan verkostoomme. Tilauskantamme jatkaa kasvuaan, ja voitte odottaa meidän jatkavan palvelun tuomista useammille alustoille tulevaisuudessa, Wilson mainitsee.

Myös EA:n talousvastaava Blake Jorgensen myötäili kommenttia kertomalla palvelun ”hyvin todennäköisesti” saapuvan muille alustoille, minkä lisäksi tilaajille on tarkoitus antaa toisenlaista sisältöä. Hän vihjaili myös mielenkiintoisten asioiden tekevän tuloaan palveluun.

Tällä hetkellä EA Access on tarjolla kaikille Xbox One -käyttäjille ja Origin Access puolestaan pc:lle kuukausimaksua vastaan. Palvelun käyttäjät saavat pelata rajattomasti siihen kuuluvia pelejä, joihin lukeutuu muun muassa Mass Effect: Andromeda, Battlefield 1, NHL 17, Titanfall 2 ja Unravel.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa