EA:lla suunnitelmissa Tähtien sota -pelejä useamman vuoden tarpeiksi / Uutiset / pelaaja.fi

EA:lla suunnitelmissa Tähtien sota -pelejä useamman vuoden tarpeiksi

17.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
EA:lla suunnitelmissa Star Wars -pelejä useamman vuoden tarpeiksi

Electronic Artsin kalenteri suorastaan pursuaa Tähtien sota -pelejä.

EA:n talouspäällikkö Blake Jorgensen on paljastanut tällä viikolla ilmestyvän Star Wars Battlefrontin olevan vain alkua julkaisijan suunnitelmille. Jorgensenin mukaan Electronic Arts solmi Disneyn kanssa joitakin vuosia sitten vuosikymmenen mittaisen lisenssisopimuksen, jonka puitteissa yhtiö aikoo julkaista useita erityyppisiä pelejä niin konsoleille, pc:lle kuin mobiilialustoillekin.

– En usko, että maailmassa on yhtäkään ihmistä, joka ei olisi kuullut uudesta Tähtien sota -elokuvasta, joten se on hieno mahdollisuus meille, Jorgensen totesi konferenssipuheessaan San Franciscossa.

EA:n sopimus kattaa tähän mennessä julkaistujen elokuvien ohella myös tulevat rainat mahdollisine sivutuotteineen, mutta yhtiö ei aio tuhlata aikaansa yksinkertaisiin leffakylkiäisiin. Jorgensenin mukaan pelit laajentavat universumia sen suoran tulkitsemisen sijaan, mutta EA pyrkii silti pysymään uskollisena sarjan alkuperäiselle visiolle.

Yksi lupailluista Tähtien sota -makupaloista on Dead Spacesta tutun Visceral Gamesin mysteeriprojekti, joka on toistaiseksi pidetty visusti piilossa. Star Wars Battlefront puolestaan ilmestyy vihdoin tämän viikon torstaina PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle, ja jatkoa sillekin on Jorgensenin mukaan lupa odottaa.

Lähde: GameSpotPC Gamer, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

EA:n Call of Duty?

Käyttäjän Nekker kuva
Nekker
Lainaus käyttäjältä PSPiraatti

EA:n Call of Duty?

Kyllä, täysin verrattavissa!

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus käyttäjältä Nekker

[quote='käyttäjältä PSPiraatti']EA:n Call of Duty?[/quote]Kyllä, täysin verrattavissa!

Eiköhän se Battlefield ole verrattivissa Call of Dutyyn..............

Nämä sentään tulee olemaan erillaisia pelejä. Visceral Gamesilläkin löytyy sitä osaavaa porukkaa niin en malta oottaa mitä sieltä tulee.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäs siinä jos vain tulee hyviä pelejä. Battlefront vaikuttaa ihan hyvältä betan perusteella, joten jatkakoon vain (laatu)samalla linjalla muidenkin kanssa.

Lainaus

– En usko, että maailmassa on yhtäkään ihmistä, joka ei olisi kuullut uudesta Tähtien sota -elokuvasta, joten se on hieno mahdollisuus meille, Jorgensen totesi konferenssipuheessaan San Franciscossa.

Varmasti löytyy ihan helvetisti porukkaa, jotka eivät tiedä edes Star Warsia.

Lainaus käyttäjältä Collector

Eiköhän se Battlefield ole verrattivissa Call of Dutyyn..............

Kyllä monessakin mielessä mutta ei siinä, missä itse ainakin tulkitsin PSPiraatin tarkoittavan: vuosittain julkaisema rahantekokone. Näin voi toki tulevaisuudessa olla mutta nyt on vasta ensimmäinen tulossa ulos, joten jatko jää nähtäväksi. Itse uutinen taas vahvasti viittaa päinvastaiseen: erilaista kamaa tulossa, ei siis Battlefront II, III, Ewok Warfare jne.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini
Lainaus käyttäjältä Collector

Visceral Gamesilläkin löytyy sitä osaavaa porukkaa niin en malta oottaa mitä sieltä tulee.

Ihan hyvä vitsi. Dead Spacet varmaan ihan hyviä, mutta Hardline on kyllä niin juosten kustu peli... Ihan asebalansseista lähtien täysin järkyttävää pelintekoa. Danger Closenkin Medal of Honorit oli laadukkaampia ja EA:lta tuli hyvin nopsaan käsky sulkea studio. Mielenkiinnolla katon mitä Visceralille käy. Voin sanoa ihan suoraan, että toivon Visceralin palavan ja kuolevan. Harmi, ettei niin taida käydä.

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus käyttäjältä Nikotiini

[quote='käyttäjältä Collector']Visceral Gamesilläkin löytyy sitä osaavaa porukkaa niin en malta oottaa mitä sieltä tulee.[/quote]Ihan hyvä vitsi. Dead Spacet varmaan ihan hyviä, mutta Hardline on kyllä niin juosten kustu peli... Ihan asebalansseista lähtien täysin järkyttävää pelintekoa. Danger Closenkin Medal of Honorit oli laadukkaampia ja EA:lta tuli hyvin nopsaan käsky sulkea studio. Mielenkiinnolla katon mitä Visceralille käy. Voin sanoa ihan suoraan, että toivon Visceralin palavan ja kuolevan. Harmi, ettei niin taida käydä.

Ei se kyllä mikään vitsi ollut.................

Kyllähän tuonne on osaavaa porukkaa siirtynyt. Star Wars projektia vetämässäkin on Amy Hennig niin ei sieltä varmaan mitään kuraa ole tulossa?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No toivottavasti Visceral onnistuisi paremmin oman pelinsä kanssa kuin DICE Battlefrontin. Kun sitä vuoden suurinta pettymystä äänestetään, niin monilla varmaan Battlefront sen listan kärjessä...

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Kyllä mulle kelpaa uudet SW -pelit, varsinkin kun on tuo tarinan syventämisen näkökulma, eikä se pakollinen hutaistu leffan sivuun tehty peli.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Masters of Teräskäsi 2

Käyttäjän Magictoast kuva
Magictoast

Saas nähä tuleeko tästä yhtä hyvä kun noista alkuperäisitä ps2 peleistä

Nostoja