EA:lle kampoihin laittanut NHL 2K -sarja tekee varovaista paluuta / Uutiset / pelaaja.fi

EA:lle kampoihin laittanut NHL 2K -sarja tekee varovaista paluuta

17.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

EA Sportsin NHL-pelisarjalle kovaa kilpailua 2000-luvulla tarjonnut NHL 2K -sarja on tekemässä paluuta. Neljän vuoden tauon jälkeen pelisarja ei ole tosin suuntaamassa ainakaan aivan heti konsoleille, vaan tarkoituksena julkaisija 2K Gamesilla on valloittaa ensin mobiilimarkkinat.

Lähemmäs kahdeksan euron hintalapulla varustettu ihan vain NHL 2K -nimeä kantava peli on NBA 2K -korissarjasta tutun Visual Conceptsin ja astetta tuntemattoman Virtuous Gamesin käsialaa. Mukaan peliin on ujutettu koettavaksi muun muassa uratila, minikokoisilla kaukaloilla pelattavia erikoismatseja, talviklassikkopelit kuin myös moninpelattavia rankkarimatseja. Lupauksena myös on, että pelin pelaajaluetteloa pidetään jatkuvasti ajantasalla.

NHL 2K on tarkoitus julkaista vielä syksyllä niin Android- kuin iOS-laitteille.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Nyt markkinarakoa täyttämään ja NHL 2K16 pc:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunnon PC-peli olisi ollut win, kun EA:lla on asennevamma parasta alustaa kohtaan, mutta niin taitaa olla 2k:llakin, WWE ehmm... Ei mitään mobiilipaskaa.

Käyttäjän Dissect1on kuva
Dissect1on

JES! Tätä on odotettu. Vihdoin jos myös huomaisivat, että kysyntää voisi olla tarpeeksi ihan koko konsoli julkaisun puolella. 2K16 vaan kehiin ja EA:lle jauhot suuhun.

Nostoja