Electronic Artsin ja Tiger Woodsin tiet eroavat / Uutiset / pelaaja.fi

Electronic Artsin ja Tiger Woodsin tiet eroavat

28.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Electronic Arts ja ammattilaisgolffari Tiger Woods ovat päättäneet lopettaa yhteistyönsä golfpelejä koskien. Viime maaliskuussa julkaistu Tiger Woods PGA Tour 14 jäänee siis ainakin toistaiseksi viimeiseksi peliksi, jota miehen nimi on koristanut.

Ensimmäistä kertaa tiikeri toimi EA:n golfpelin keulakuvana vuonna 1998 Tiger Woods 99 PGA Tour Golfissa. Kaikkiaan pääsarjan osia ehdittiinkin siis nähdä 16 kappaletta. Myös monet sivuprojektit, kuten CyberTiger, olivat lisäksi osa yhteistyön hedelmäsatoa.

– Olemme aina olleet Tigerin suuria faneja ja toivommekin hänelle jatkuvaa menestystä tuleviin haasteisiin, EA:n The Beat -blogissa kerrotaan.

Viheriöitä pelijätti ei ole kuitenkaan hylkäämässä. EA:n ja PGA Tourin yhteistyö on jatkumassa uudella konsolisukupolvella ja mobiililaitteilla. Yhtiö julkaisikin maanantaina ensimmäisen kuvamaistiaisen kehitteillä olevasta uudesta pelistään ja vertaili sitä siinä samassa myös vanhaan teknologiaan.

Oheisen kuvavertailun saa suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Toivottavasti silti on realistista golfia, ettei ajauduta siihen että tehdäänkin joku arcade-golf paske.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tuosta graafisessa erossa demonstroituu aika havainnollistavasti mielipiteeni "current ge" grafiikoista. Sinänsä nättiä verrattuna aiempaan, muttei niin huikea harppaus kuin PS1/N64 kaudella oli siirtyminen ps2:den jne. pariin, sekä myös se, että realismiin pyrkiessään nykygenin grafiikat ovat jotenkin... tunkkaisia ja rajoittuneita. En nyt täysin osaa perustella, että miksi näin, mutta mielestäni luukissa on aina ollut esim. codeissa jotain selittämättömästi pielessä.