Electronic Artsin ja Tiger Woodsin tiet eroavat

EA ja Tiger Woods ovat päättäneet peliyhteistyönsä. Uudella konsolisukupolvella luvassa on kuitenkin vielä lisää golfia.

28.10.2013 23:49

Electronic Arts ja ammattilaisgolffari Tiger Woods ovat päättäneet lopettaa yhteistyönsä golfpelejä koskien. Viime maaliskuussa julkaistu Tiger Woods PGA Tour 14 jäänee siis ainakin toistaiseksi viimeiseksi peliksi, jota miehen nimi on koristanut.

Ensimmäistä kertaa tiikeri toimi EA:n golfpelin keulakuvana vuonna 1998 Tiger Woods 99 PGA Tour Golfissa. Kaikkiaan pääsarjan osia ehdittiinkin siis nähdä 16 kappaletta. Myös monet sivuprojektit, kuten CyberTiger, olivat lisäksi osa yhteistyön hedelmäsatoa.

– Olemme aina olleet Tigerin suuria faneja ja toivommekin hänelle jatkuvaa menestystä tuleviin haasteisiin, EA:n The Beat -blogissa kerrotaan.

Viheriöitä pelijätti ei ole kuitenkaan hylkäämässä. EA:n ja PGA Tourin yhteistyö on jatkumassa uudella konsolisukupolvella ja mobiililaitteilla. Yhtiö julkaisikin maanantaina ensimmäisen kuvamaistiaisen kehitteillä olevasta uudesta pelistään ja vertaili sitä siinä samassa myös vanhaan teknologiaan.

Oheisen kuvavertailun saa suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Lähde: EA

Lisää luettavaa