EA:n jättiroolipeli vaihtaa seksin romantiikkaan / Uutiset / pelaaja.fi

EA:n jättiroolipeli vaihtaa seksin romantiikkaan

20.08.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
12

Dragon Age: Inquistion -pelin taiteellinen tuottaja Mike Laidlaw on kertonut, miten Inquisition vaihtaa edellisistä peleistä tutut pyrkimykset seksiin NPC-hahmojen kanssa romantiikkaan.

IGN:lle antamassaan haastattelussa Laidlaw myöntää, että edellisissä Dragon Age -peleissä seksi meni romantiikan ohi ja seksi oli pelihahmojen eräänlainen tavoite. The Darknessin ja The Last Of Us -pelien myötä BioWarella kuitenkin ymmärrettiin, että pelihahmojen suhteet voivat olla jopa platonisia kuten The Last Of Usissa.

Seksi on yhä mukana Dragon Age: Inquisitionissa. Seksuaalisuuden kirjo pelissä on kuitenkin laaja, ja mukana on myös pelihahmoja, jotka ovat seksuaali-identeetiltä erilaisia kuin pelaajan ohjastama hahmo, joten heidän kanssaan suhteita ei voi kehittää.

Lähde: IGN.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Kuulostaa hyvältä. Seksikohtaukset ovat peleissä (usein myös elokuvissa) erittäin turhia, enkä usko, että kovin moni saa kicksejä kahden pikseli-hahmon sänkykohtauksista. Romanssit/ihmisuhteet ovat sen sijaan aika tärkeitä tarinavetoisissa peleissä ja elokuvissa ja etenkin Biowaren peleissä, koska Biowaren päähahmot ovat yleensä aika persoonattomia (tyhjä taulu, jotta jokainen pelaaja voi "tuntea siinä itsensä"), ja joiden persoona tulee esiin lähinnä kun ollaan muiden hahmojen kanssa vuorovaikutuksessa,

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No nytten ainakaan osta!

Käyttäjän NinjaSpy kuva
NinjaSpy

Ihan hyvä tällainen uutinen, toivottavasti myös tulevassa mass effectissä olisi samanlaista "ei niin paljon seksiin" perustavia romansseja.
Itse tykkäsin ME2 ja citadel dlc:sä samaran romanssista vaikka siinä ei ollut seksiä, eikä se kovin pitkälle edennyt... :-)

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Mutta romantiikan taka ajatuksenahan on päästä pukille.:D Eli sama homma mut pitemmän kaavan kautta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Speedy

Mutta romantiikan taka ajatuksenahan on päästä pukille.:D Eli sama homma mut pitemmän kaavan kautta.

Ei kaikkia seksiä halua.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Miksei tälläisissä peleissä voisi hahmon luonnissa määrittää myös seksuaalista suuntautumista (h/b/l/g/a) joka sitten näkyisi suoraan valintarinkuloissa?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Pariin kertaan olen tainnut itsekin jauhaa näistä Bioware-romansseista, jotka tuntuvat enemmän pelimekaniikoilta, kuin fiksulta ja loogiselta osalta tarinakokonaisuutta. Oli jo aikakin alkaa suhtautua aiheeseen vakavasti.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

[quote='käyttäjältä Speedy']Mutta romantiikan taka ajatuksenahan on päästä pukille.:D Eli sama homma mut pitemmän kaavan kautta.[/quote]

Ei kaikkia seksiä halua.

90% haluaa seksiä ja loput 10% valehtelee.:)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

pelihahmojen suhteet voivat olla jopa platonisia kuten The Last Of Usissa

siitäkö olisi riemu revenny jos noilla kahdella olisi ollu jotain sutinaa siinä kun se oli vielä jotain 14-15 vuotias likka >.<

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

En missään nimessä halua että seksi poistuu kokonaan kuvioista tai edes vähenee, mutta hahmojen välisen suhdekuvioiden monipuolistamisen näen positiivisena asiana.