EA:n pomo: "Konsolisodat tekevät hyvää meille kaikille" / Uutiset / pelaaja.fi

EA:n pomo: "Konsolisodat tekevät hyvää meille kaikille"

1.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

EA:n pomomies Peter Moore pohti GamesIndustry.biz-sivustolla kaikkia pelaajia askarruttavaa asiaa: Onko konsolisodista meille oikeasti yhtään mitään hyötyä? Mooren mielestä on.

"Kuluttajat rakastavat puhua konsolisodista. Konsolisotien takia Sonyn ja Microsoftin on oltava jatkuvasti varpaillaan ja kehitettävä tuotteitaan koko ajan. Haluaisin nähdä myös Wii U:n ja Nintendon palaavan mukaan taisteluun oikein kunnolla. Mikäli yhdestä konsolivalmistajasta tulee liian suosittu, se vahingoittaa koko alaamme."

"Me (EA) julkaisimme viisi peliä uuden konsolisukupolven tullessa markkinoille. Silti kaikkinensa molempien konsoleiden julkaisutarjonta oli melko karua katseltavaa. Tämän vuoden lopulla hommat ovat kuitenkin paranemaan päin, ja vuodesta 2015 tulee loistava."

Moore möys kertoi, että käsikonsoleiden alkukaudella EA keskittyi enemmän myös niiden peleihin. Vuosien varrella heidän on kuitenkin ollut pakko muuntaa julkaisustrategiaansa enemmän esimerkiksi mobiilipelejä tukevaksi.

Lähde: GamesIndustry.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Hyvä että yritystoiminnan perusteet on EA:n pomolla hanskassa.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Vuosi 2015 on ehkä vähän liiankin hyvä pelivuosi. Monta kallista peliä tungetaan peräkkäin. Varmasti osan myynti kärsii.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Toisaalta tiheässä kaksinkamppailussa ei ole varaa ottaa yhtään riskejä ja molemmat puolet kulkevat tuttua ja turvallista reittiä. Ilman kilpailua saattaa panostaa enemmän todellisiin innovaatioihin vaikkakin hitaammalla tahdilla.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Ensimmäistä kertaa, tämä mies puhuu asiaa. =)