Earthworm Jim -kehittäjien silmiinpistävä seikkailupeli valmistautuu pc-julkaisuunsa / Uutiset / pelaaja.fi

Earthworm Jim -kehittäjien silmiinpistävä seikkailupeli valmistautuu pc-julkaisuunsa

20.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Lähemmäs miljoonan dollarin Kickstarter-rahoituksella kehitetty seikkailupeli Armikrog alkaa valmistua. PlayStation 4:lle, Wii U:lle ja pc:lle lupailtu peli on saapumassa ensimmäisenä Windows-, Linux- ja Mac-koneille, joilla pelaamisen on määrä startata 18. elokuuta. 

Peliä tullaan jakelemaan niin Steamin, GOG.comin, Green Man Gamingin, Nuveemin kuin Direct2Drivenkin kautta.

Armikrogia on ollut työstämässä joukko Earthworm Jim- ja The Neverhood -pelien kehittäjiä, kuten esimerkiksi kyseisiä sarjoja luomassa asti ollut Doug TenNapel. Yhtäläisyyksiä pelissä onkin havaittavissa erityisesti juuri The Neverhood -sarjan kanssa, sillä Armikrog on osoita ja klikkaa -tyyppiseen pelattavuuteen luottava kokemus, jonka eräs huomionarvoisimpia tyyliratkaisuja on sen vaha-animaatioilla luotu ulkoasu.

Tiedossa ei vielä ole, mikä on tilanne pelin Wii U- ja PlayStation 4 -versioiden suhteen. Peli vahvistettiin Wii U:lle vuonna 2013 sen joukkorahoituskampanjan loppupuoliskolla ja PlayStation 4:lle viime lokakuussa julkaisija Versus Evilin kiinnostuttua projektista. Pc on aina ollut sen ensisijainen alusta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Laitetaan ehdottomasti tutkan alle.

Käyttäjän vaihu kuva
vaihu

Tätä olenkin odotellut julkistamisestaan lähtien, pitkään ollut hiljaista mutta hyvä että alkaa olla paketissa. Wii U-versio etenkin tähtäimessä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysinen PS4:lle olis pähee, mutta haaveeksi varmaan jää. Joten voisi ehkä suunnata katseita GOG.comin suuntaan tässä tapauksessa. Digitaalista kun en konsoleilla tue ja pc:lläkin mitä vähemmän DRM:ää niin sen parempi.

Käyttäjän rap kuva
rap

Tästä tulee muistoja mieleen PS1:llä Skullmonkeys pelin parissa. Ostaisin Skullmonkeysin heti PS1:lle jos löytyis. Toki ebaysta löytyy mutta hyväkuntoisista pyydetään lähemmäs 50€... Kuitenkin siinä oli peli jota tuli hakattua aikoinaan tunti jos toinenkin. Outo peli mutta hyvä peli.

https://www.youtube.com/watch?v=ILJzqLRwaxQ

Käyttäjän rap kuva
rap

Tuli jostain syystä tuplana tuo eka viesti... No hehkutetaan vielä, että tuo pelin äijä pieree päästä ja syö papuja suoraan peltipurkista :D Kuten sanoin, outo mutta hyvä peli.

Nostoja